1. Sohbet

Balkanlarla iş yapmak istiyorum

'Chat ve Sohbet' forumunda Banu Demirci tarafından 21 Ağustos 2017 tarihinde açılan konu

  1. Banu Demirci

    Banu Demirci Üye Üye

    Katılım:
    14 Haziran 2017
    Mesaj:
    19
    Alınan Beğeniler:
    2
    Ödül Puanları:
    3
    Cinsiyet:
    Kadın
    Merhabalar,


    Bugün yine sizlere bir şeyler danışmak istiyorum. Bir süredir yurt dışı ile güzel işler işler yapıyoruz. Benim yurt dışı denince tercihim genelde Balkan ülkeleri oluyor. Neden derseniz hem kültür olarak bize yakınlar hem de daha ucuza iş yapabiliyoruz. Bir süredir poşet alım satım işi yapıyorduk ama artık başka sektörlere daha geçiş yapmak istiyoruz. Öncelikle bu tip bir konu için önerileriniz var mıdır onu merak ediyorum.


    Sonrasında sizlerle biraz düşüncelerimi paylaşmak istiyorum, nedir nerdesiniz. tam olarak şöyle ki yaklaşık 2 yıldır aynı Bosna Hersek nakliye şirketiyle çalışıyorum ve oldukça da memnunum doğruyu söylemek gerekirse. Gelelim yeni düşüncelerimize biz aslında oralardan et getirmek istiyoruz. Ama bu prosedürler hakkında hiç fikrimiz yok. Gerçi oralarda da müslüman nüfus çok olduğu için yine de bu iş olabilir gibimize geliyor ve de açıkçası aklımıza yatıyor. Hiç oralara gittiniz mi bilmiyorum ama etler inanılmaz lezzetli, bizimki gibi hiç değil. Artık dağlık bir alan olduğu için midir bilmiyorum ama gerçekten bir tadına bakmalısınız...

    Evet gelelim bir öbür yardım isteme konuma, diyelim ki biz oradan buraya et veya hayvan getirtmeye karar verdik. Yani artık o prdosedüre göre değişiklik gösterecek çünkü belki hayvanı canlı canlı getirtmek gerekiyor olabilir. Bu durumda hem canlı hayvan hem de et getirtmek için bir uluslararası taşımacılık firması önerilerinde bulunabilir misiniz?
     

Bu Sayfayı Paylaş