1. Sohbet

BİR ERKEĞİN SİZE KUR YAPTIĞININ 10 KANITI

'Erkeklere Özel Paylaşımlar' forumunda GitariSt tarafından 2 Mart 2017 tarihinde açılan konu

  1. GitariSt

    GitariSt Üye Üye

    Katılım:
    27 Şubat 2017
    Mesaj:
    39
    Alınan Beğeniler:
    10
    Ödül Puanları:
    8
    Cinsiyet:
    Erkek
    Meslek:
    AmeLe (:
    Şehir:
    Mersin
    Web Sitesi:
    Hiç o yakışıklı erkeğin size kur yapıp yapmadığını düşündünüz mü? Birkaç hareketi onun sizinle gerçekten ilgilendiğini gösterecektir. Vücut dilini anlamak zor da olsa bir yerden başlamak gerek. Buyurun size bir erkeğin sizden hoşlandığını gösteren, size kur yaptığının 10 kanıtı…

    SİZE KUR YAPTIĞININ 10 KANITI
    1- SEVİMLİ GÜLÜMSEME

    Hoş bir gülümseme kesinlikle iyi bir işaret hele ki iş kur yapmaya gelince kesinlikle en önemli işaretlerden biri. Eğer onun size gülümsediğini fark ediyorsanız büyük bir ihtimalle sizinle tanışmak ve konuşmak istiyordur. Belki de utangaç biridir, o yüzden neden cesaretini toplayıp gidip onunla konuşmuyorsun? Tabii eğer ondan hoşlanıyorsan. İlk adımı senin atmanda utanılacak hiçbir şey yok. Sadece sende ona gülümse, onunla konuş ama fazla zoru sakın oynama.

    [​IMG]

    2- UTANÇTAN KIZARMAK
    Belki de utangaç erkeklere kur yapmak ne zor biliyorsundur ama bu o tip erkekleri görmezden geleceksin anlamına gelmez. Eğer bir erkek senin yanında kızarıyorsa bu senden hoşlandığının bir göstergesidir. Tabii sadece utangaç erkekler kızarmaz, güzel bir kız görünce her erkek kızarabilir. Kızarmak kontrol edemediğimiz bir vücut fonksiyonu ama senin yanında kızarıyorsa senden kesinlikle hoşlanıyordur!

    3- GÖZ TEMASI
    Bu işaret biraz hileli ama kesinlikle dikkat etmeye değer. Göz teması, iletişim sırasında önemli bir hareket ve elimizden geldiğince buna dikkat etmeliyiz. Bir erkeğin sizinle ne kadar süre göz teması kurduğuna bakarak sizden hoşlanıp hoşlanmadığını anlayabilirsiniz. Kur yaparken hepimiz göz teması kurmaya çalışmıyor muyuz? Kısa süre göz teması kursa bile belki de sizden hoşlanıyor olabilir, ama biraz utangaçtır.

    4- TAKLİT
    Bazen erkekler farkında olmadan karşısındaki kadının hareketlerinin aynısını yapar. Bu sizden hoşlandığının bir başka işaretidir. Bu hareketlerinizi taklitten konuşmanızı taklide kadar gidebilir. Mesela siz gülerken o da güler. Aslında sevdiğimiz birini taklit etmemiz doğal bir hareket. Hatta bir çok internet sitesinde kur yaparken taklit erkeklere önerilen bir taktiktir.

    5- ELLERİNİ BELİNE KOYMA
    Eğer karşınızda ellerini beline koyarak ya da başparmaklarını kemer yerlerine geçirmiş duruyorsa sizden hoşlanıyor olabilir. Bu şekilde kendine güvenen ve maço bir erkek olduğunu göstermek istiyor. Ben bu tarz bir kur yapmayı hoş bulmuyorum ama gene de erkekler bunu kullanabilir.

    6- İÇTEN BİR DOKUNUŞ
    Eğer size dokunursa sizden kesinlikle hoşlanıyor. Ama bir erkek size yanlışlıkla dokunuyorsa bu tamamen farklı bir konu. Dokunuş erkeğin sizin ilginizi çekmeye çalıştığını ve konuşmak için bahane aradığını gösterir. Eğer siz de bu kişiden hoşlanıyorsanız onun kurlarına karşılık verin. Bu işareti çoğu kız umursamıyor ama aslında çok önemli!

    7- BAŞ EĞMEK
    Bir erkeğin başını eğmesi bile sizden hoşlandığını gösterebilir. Sizinle konuşurken başını yana yatırıyorsa bu sizi çok dikkatli dinlediğini gösterir. Bu da sizinle konuşmaktan zevk aldığını ve mutlu olduğunun göstergesidir. Bir erkeğin beni dikkatli dinlemesi beni çok mutlu eder. Erkekten hoşlanmasam bile bu hareketi beni çok etkiler.

    8- BÜYÜK GÖZBEBEĞİ
    Bazen gözlerimiz bizi ele veren şeyler olur. Hoşlandığımız birini gördüğümüzde göz bebeklerimiz büyür ve genişler. Sevmediğimiz birini görünce de tam tersi olur. Size bakarken karşınızdaki erkeğin gözbebekleri büyüyorsa bu sizden hoşlandığını gösterir.

    [​IMG]

    Görsel: www.flickr.com/photos/who_da_fly/

    9- KALKIK KAŞLAR
    Sizden hoşlandığını sizden gizlemek için gözlerini kaçıran bir erkekle karşı karşıya olabilirsiniz. Kaşlarını sizle konuşurken biraz kaldırması sizden hoşlandığına bir gösterge olabilir. Konuşurken kaşlarına dikkat edin, eğer yukardalarsa size kur yapıyor demektir!

    10- YERİNDE DURAMAMAK
    Hoşlandığınız erkek yanınızdayken kıpır kıpır olduğunuz oldu mu? Eminim bunu yaşıyorsunuzdur ama bu bir sorun değil. Sadece biraz sinirli hissediyorsunuz ama iyi bir sinir bu. Sebebiyse onun sizden hoşlanıp hoşlanmadığını bilmemeniz. Eğer o da karşınızda huzursuzlanıyorsa bu onun da sizden hoşlandığını gösterir.

    İşte bir erkeğin size kur yaptığının 10 kanıtı! Ne bekliyorsunuz? Kuruna karşılık verin! Sizin bildiğiniz bu listeye eklenebilecek hareketler neler?
     
  2. x-_-x

    x-_-x Üye Üye

    Katılım:
    11 Ocak 2017
    Mesaj:
    38
    Alınan Beğeniler:
    40
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Kadın
    Erkeklerin kiz gorunce yaptigi normal hraketler :))
     

Bu Sayfayı Paylaş