1. Sohbet

Beş taş yüzükler, dönüm noktalarını hatırlatır

'Bayanlara Özel Paylaşımlar' forumunda Banu Demirci tarafından 15 Kasım 2017 tarihinde açılan konu

  1. Banu Demirci

    Banu Demirci Üye Üye

    Katılım:
    14 Haziran 2017
    Mesaj:
    19
    Alınan Beğeniler:
    2
    Ödül Puanları:
    3
    Cinsiyet:
    Kadın
    Bir yıl dönümü zamanı gelince veya düğün yüzüğünü yükseltmeye hazır olduğuna karar verirken, seçebileceğiniz birkaç farklı seçenek vardır. Bu noktada devreye beş taş yüzük girer. Bu kilometre taşları, özel adımlar hayatınızdaki önemli zamanlardır ve aldığınız şeyin hayatınızdaki sahne ve yeri olduğundan emin olmak istersiniz! Karar vermeden önce gerçekten hangi modeli istediğinize emin olmanızda fayda var.
    Büyük bir yıl dönümü, hayatta büyük bir başarıdır. Üstün, muhteşem, enfes bir pırlanta beş taş yüzük ile bu anı taçlandırmak hiç de fena olmaz hani. :) Bir yıl dönümü, doğan bir çocuk, bir iş terfisi olsun hayatınızın özel anına dair satın alacağınız bir takı hayatınızın herhangi bir noktasına ulaştıysanız, parmağınızdaki bu yüzüklerden bir tanesi, bir hatırlatma ve mesaj olacaktır. Bu yüzden beş taş yüzükler değerlidir ve sık sık tercih edilir.
    Tüm bunların dışında mevcut düğün yüzüğünüze daha büyük bir elmas görünümü vermek,buna bir beş taş yüzük eklemek veya sağ eliniz için güzel bir aksesuar istiyorsanız, 5 taş yüzük isteyebilirsiniz.
     

Bu Sayfayı Paylaş