1. Sohbet

Bu Kış Nasıl Makyaj Yapıyoruz?

'Bayanlara Özel Paylaşımlar' forumunda Pınar Şimşek tarafından 11 Aralık 2017 tarihinde açılan konu

  1. Pınar Şimşek

    Pınar Şimşek Üye Üye

    Katılım:
    18 Eylül 2017
    Mesaj:
    26
    Alınan Beğeniler:
    4
    Ödül Puanları:
    3
    Cinsiyet:
    Kadın
    arkadaşlar selam,
    bugün size biraz kış makyajından bahsetmek istiyorum. ben bu kış kendimi baştan yaratmaya karar verdim :) eğer sizin de öyle bir düşünceniz varsa sizi de bekliyorum! birbirimizle düşünceleerimizi ve bildiklerimizi paylaşalım derim. Buyrunuz benim bildiklerim...
    Kış mevsimi boyunca koyu göz makyajları yapabilir, toprak, gold, kahverengi, lacivert, avi ve siyah göz farları kullanabilirsiniz. Kalın çekilen eye liner modası hala sürdüğünden, takma kirpik de kullanarak gözlerinizi çok daha belirgin bir hale getirebilirsiniz. Ten renginize uygun bir pudra ile de cildinizi pürüzsüzleştirebilirsiniz. Gold tonlarında yapacağınız göz makyajı için dudaklarınıza şeftali tonlarında rujlar sürebilirsiniz. Soğuk havalarda soğuk görünen makyaj yapmak bu sene oldukça popüler.
    Koyu renk göz makyajı yaptığınızda gözlerinin altına beyaz kalem çekip kirpiklerinizin hemen alt kısmını da siyah kalemle belirginleştirirseniz sezonun trend makyajını da yapmış olursunuz. Kuyruklu eye liner ve nude renk ruj ile makyajınızı tamamlayabilirsiniz.Lacivert ve koyu mavi tonlarında koyu göz makyajlarınıza en uygun rujlar pembe, nude ve şeftali tonlarıdır. Allık konusunda olabildiğince doğal tonlar seçmeli ve çok fazla kullanmamalısınız. Koyu göz makyajı uygulayanlar için oje konusunda da dikkatli olmaları için küçük bir uyarı vermek istiyorum. Sürdüğünüz far rengine göre de oje seçmelisiniz. bu seçimi yaparken de dikkatli olmalısınız. Benim koyu renk far sürdüğüm zamanlarfda ise tercihim nude renk ojelerden yana olabiliyor.
     

Bu Sayfayı Paylaş