1. Sohbet

Bursa Sohbet Chat Sayfası

'Chat ve Sohbet' forumunda garfield tarafından 19 Temmuz 2017 tarihinde açılan konu

  1. garfield

    garfield Admin Admin

    Katılım:
    15 Aralık 2016
    Mesaj:
    279
    Alınan Beğeniler:
    41
    Ödül Puanları:
    28
    Cinsiyet:
    Erkek
    İnsanlar için iletişim kuracak, tanışacak ve arkadaş edinecek yeni mecralar ortaya çıkıyor. Bu ortamlar yepyeni dostlukların kurulmasına, yeni aşkların doğmasına hatta bazen de evliliklerin meydana gelmesine vesile oluyor. Chat odaları olarak nitelendirdiğimiz, internet aracılığı ile tanımadığımız insanlar ile tanışmamızı ve sohbet etmemizi sağlayan ortamlar oldukça popüler hale geliyor. Ülkemizde de kullanımı gün geçtikçe artıyor. Bu nedenle şehir şehir, bölge bölge chat odaları ortaya çıkıyor ve çok fazla tercih ediliyor.

    Örneğin; Bursa'da yaşayan ve o şehirden insanlar ile tanışıp, sohbet etmek isteyen kişiler Bursa chat odalarını daha fazla kullanmak istiyor. Bu nedenle bu tarz ortamlar oldukça popüler hale geliyor ve kullanım sıklığı artıyor.
    Yalnızlıktan sıkılıp yeni insanlar ile tanışmak ve sohbet etmek isteyenleri buluşturan sohbet odaları oldukça çok seviliyor. Özellikle sanal ortamda insanların normal hayata göre dertlerini, sıkıntılarını tanımadıkları kişilere daha rahat anlattıkları söyleniyor. Bu nedenle dertleşmek isteyen kişiler ve dert ortağı olmak isteyen kişiler internet aracılığı ile chat sitelerinde buluşuyor.

    Dertlerini dökerek, içindeki sıkıntılardan bir bir kurtuluyor. Bu arkadaşlık gerçek hayata da yansıyarak yepyeni arkadaşlıklar ve dostluklar kuruluyor. Bazen de insanlar hayatının aşkını, hayat arkadaşını chat odalarında bulabiliyor. Uzun yıllar mutlu kalan bu çiftler aradıkları aşkı ve sevgiyi sohbet net odalarında tanıştıkları kişide bulduklarını söylüyor. Aynı şekilde sohbet odalarında tanışıp sevgili olan insan sayısı da gün geçtikçe artıyor.
     
    Son düzenleme: 20 Eylül 2018

Bu Sayfayı Paylaş