1. Sohbet

Eğitim Filmleri

'Eğitim' forumunda Derin tarafından 30 Aralık 2016 tarihinde açılan konu

  1. Derin

    Derin Misafir

    Sevgili Saklısohbet Forumdaşlarım,

    Eğitim sadece belirlenmiş ortamda gerçekleştirilen bir süreç değil, yaşamın her anındadir. Gerek otobüste gerek evde gerek is yerinde eğitim vardır. Bizler de siz anne/baba/ebeveyn/kişisel gelişim için eğitim filmlerini tanıtmak istedik. Sizler de paylaşabilirsiniz.. Teşekkürler..
     
  2. Derin

    Derin Misafir

    PicsArt_12-30-08.26.53.jpg

    Öğretmen " Teaching Mrs. Tingle"

    Yönetmeni : Kevin Williamson
    Ülke/Yıl: ABD / 1999
    Süre: 96 Dakika
    Müzik: John Frizzel

    Aslında filmde dikkat edilmesi gereken şey, öğretmenin rolü. Çünkü öğretenden ziyade öğrenciyle birlikte öğrenen bir öğretmen profili var. Öğrenciler ile bu modeli esas alan esas kahramanimiz Bayan Tingle arasında geçen durumlar filmin konusunu oluşturuyor. Öğretmenlerin sonunu görmediği şeylere kalkişmanin dahilinde olabilecek durumlar üzerine yoğunlaşan bir filmdir.. Asıl olan şey, öğretmenler de öğrenci gibi davranabildigi gibi öğrenciler de öğretmen gibi davranabilir sonucuna ulaşilir..
     
  3. Derin

    Derin Misafir

    Benim Adım Sam " İ am Sam"

    Yönetmen: Jessie Nelson
    Ülke/Yıl: ABD / 2001
    Süre: 132 dakika
    Müzik: John Powell

    "Sevgi tüm engelleri aşıp, bizi birbirimize bağlar."

    Kahramanımız Sam, kızı ile yaşayıp Beatles'a hayran bir babadır. Kızıyla beraber büyürken, gün geçtikçe kızı ile zeka yaşının aynı olmasi sorun çıkarır. Ve devlet kızını ondan alırlar. Sam kızını geri almak için epey uğraşır ve sorun annesinin Sam'e geri getirmesiyle çözülür. Epey duygu yüklü ve izlerken gözyaşı dokebileceginiz bir film.. 20161230_204634.jpg
     

Bu Sayfayı Paylaş