1. Sohbet

Edirne Sohbet Sitesi

'Chat ve Sohbet' forumunda garfield tarafından 19 Temmuz 2017 tarihinde açılan konu

  1. garfield

    garfield Admin Admin

    Katılım:
    15 Aralık 2016
    Mesaj:
    279
    Alınan Beğeniler:
    41
    Ödül Puanları:
    28
    Cinsiyet:
    Erkek
    Son yıllarda internet yeni arkadaşlıklara, yeni dostluklara, yeni sevgililiklere ve yeni evliliklere vesile olmaya başlıyor. İnternet bir aracı gibi işlev görürek insanların tanışmasına vesile oluyor. Gelişen teknoloji ile internet oldukça önem arz ediyor. Özellikle bu durumda etkili olan neden, internetin hayatımızın vazgeçilmezi haline gelmesi oluyor. Ülkemizde de internet insanların birbirleri ile tanışması için oldukça sık kullanılıyor.

    İnternet kullanımı tüm dünyada gün geçtikçe daha da yaygınlaşıyor. Bu nedenle de internet artık hayatımızın her alanına girmeye başlıyor. İnsanların sosyal ilişkileri de internet üzerinden kuruluyor. İnternet ortamından insanlar yalnızlıklarını gidermek, dertleşmek ve yeni dostluklar edinme amacı ile sohbet sitelerini tercih ediyor. Sohbet siteleri kullanımı git gide artıyor. Hatta bazen insanlar hiç tanımadıkları kişiler ile bu ortamlarda tanışıp sonrasında uzun yıllar devam edecek dostluklar elde edebiliyor. Bazı durumlarda bu dostlukların sonu evlilikle de bitebiliyor. İnsanlar hayat arkadaşlarını arama amacı ile de interneti çok sık tercih ediyor. İnternetten tanışıp evlenen sayısı oldukça artıyor.

    Dünyanın bir ucu ya da aynı şehirden, kim olduklarını bilinmeyen insanlar ile tanışmak büyük bir heyecan yaratıyor. İnsanlar bu şekilde dertleşebiliyor, içini dökebiliyor. Örneğin; Edirne'de yaşayan biri bilmeden aynı şehirde yaşayan biri ile arkadaşlık kurabiliyor. Hatta aynı şehirde yaşayan insanların tanışması için Edirne sohbet sitesi şeklinde mecralar olabiliyor. Bu mecralar ilerleyen günlerde daha da popülerleşeceğe benziyor.
     

Bu Sayfayı Paylaş