1. Sohbet

ERKEKLERİN BEĞENDİĞİ 11 SAÇ STİLİ

'Erkeklere Özel Paylaşımlar' forumunda GitariSt tarafından 2 Mart 2017 tarihinde açılan konu

  1. GitariSt

    GitariSt Üye Üye

    Katılım:
    27 Şubat 2017
    Mesaj:
    39
    Alınan Beğeniler:
    10
    Ödül Puanları:
    8
    Cinsiyet:
    Erkek
    Meslek:
    AmeLe (:
    Şehir:
    Mersin
    Web Sitesi:
    1. BOHEM, UZUN VE SALIK
    Bizim sorduğumuz her erkek bu modeli liste başı olarak söyledi. Erkekler, kadınların saçlarının uzun, ipeksi ve dalgalı olarak omuzlarından dökülmesinden hoşlanıyorlar. Ayrıca saçlarınızın dokunulabilir ve yumuşak olması da erkeklerin tercihlerinde başı çekiyor. O yüzden saçlarınızı yaparken aşırı sert spreylerden kaçınmanızda fayda var. Saçlarınız zaten dalgalıysa harika! Eğer değil ise biraz kıvırın ve sonra parmaklarınızla açın hafifçe sprey sürün. En sevilen saç modeli artık sizin!

    [​IMG]

    2. AT KUYRUĞU
    Erkeklerin, en sevdiğiniz tembellik modelinden hoşlanmayacağını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Birçok erkeğin yukarıdan toplanmış at kuyruğu hoşuna gidiyor. Saçlarınızı öne atın, lastik tokayla sıkıca toplayın ve eğer varsa perçemlerinizi ayırın. Rahat bir pantolon ve spor ayakkabılarınızla geçirin üstünüze. Bu saç ve giyim tarzını sade bir makyajla tamamladığınızda güne artık hazırsınız.

    [​IMG]

    3. DAĞINIK TOPUZ
    Sanırım seksi bir kütüphane görevlisi fantezisi olmayan bir erkek yoktur. Bir kaç firkete ve klip tokayla siz de bu kolay topuzu hemencecik yapabilirsiniz. Bu saçı, kalem etek, düğmeleri sıkıca iliklenmiş bir gömlekle tamamladığınız anda erkek arkadaşınız size bayılacaktır.

    [​IMG]

    4. KABARIK SAÇLAR
    Kabarık, havalı ve seksi saçları bütün erkekler sever hele ki bir de o saçı buğulu göz makyajıyla tamamlarsanız bir anda etrafınızda bütün erkekler pervane olurlar. Saçınızı kurutun, köpükleyin, öne atarak biraz daha kurutun, yatıştırın ve spreyleyin. İşte bu kadar!

    [​IMG]

    5. YÜZÜ ÇEVRELEYEN KATLI KESİM
    Saçınızın uzun ve ya kısa olması fark etmez makbul olan katlı kesilmesidir. Zaten katlı kesin her saç tipine uygulanabilir. Artık erkek arkadaşınız sizi her gördüğünde gözünüzün önüne düşen perçemlere dokunmak isteyecektir.

    [​IMG]

    6. İKİ YANDAN TOPLAMAK
    Saçlarınızı ikiye ayırın ve toplayın. Daha sevimli görünmek için kurdele bile takabilirsiniz. Bir de ofise giderken bu saç modelini deneyin. Bütün erkek iş arkadaşlarınızın birden size söyleyecek bir iltifatları olduğunu göreceksiniz.

    [​IMG]

    7. KISA VE DAĞINIK
    Birçok erkeğin ilk tercihi olmasa bile kısa saçın bazı kadınlara çok yakıştığını söyleyenler var. Eğer ince telli saçlarınız varsa kısa saç belki de artık denemeniz gereken modeldir.

    [​IMG]

    8. AÇILI BOB KESİM
    Bob saç modeli dünyadaki bütün erkeklerin sevdiği bir modeldir. Kısa ve ya orta boy saçlara bob kesilebilir. Denemek istemez misiniz?

    [​IMG]

    9. DÜZ VE SEKSİ
    Süper şık, süper parlak ve süper düz! Saçlarınıza arada fön çektirin ve ipeksi ve düz saçlarınızla sevdiğiniz erkeği büyüleyin.

    [​IMG]

    10. SU DALGALARI
    Eğer düz saçtan çok da haz etmiyorsanız üzülmeyin, erkekler hafif dalgalı saçlara da bayılırlar.

    [​IMG]

    11. BOHEM ÖRGÜLER
    Saçınızın önünden geçireceğiniz bohem örgüler hem şirin, hem şık hem de seksi dururlar. Denemenizi tavsiye ederiz.

    [​IMG]

    Günün sonunda tabii ki saçımızı dilediğimiz gibi şekillendirmek de serbestiz. Bunun için kimseden izin ve ya onay almaya ihtiyacımız da yok. Ama eğer o çok beğendiğiniz yakışıklının dikkatini çekmek istiyorsanız ve ya bir davette tüm gözlerin üstünüzde olmasından hoşlanıyorsanız, neden önerilerimi denemeyesiniz ki?
     

Bu Sayfayı Paylaş