1. Sohbet

Eskişehir Sohbet Odası

'Chat ve Sohbet' forumunda garfield tarafından 19 Temmuz 2017 tarihinde açılan konu

  1. garfield

    garfield Admin Admin

    Katılım:
    15 Aralık 2016
    Mesaj:
    279
    Alınan Beğeniler:
    41
    Ödül Puanları:
    28
    Cinsiyet:
    Erkek
    Yalnızlıktan bıkarak arkadaş edinmek isteyen, yeni yeni insanlar ile tanışmak isteyen kişiler sohbet odalarında birbirleri ile buluşuyor. Böylelik ile yeni dostluklar ve yeni arkadaşlıklar kuruluyor. Aynı şekilde evlenmek isteyen ya da hayatının aşkını arayan kişiler de mutluluğu bu tarz mecralarda yakalayabiliyor. Gerçek hayatta arayıp da bulamadıkları aşkı sanal ortamda yaşayabiliyor. Hatta bu aşkı evlilikle de taçlandırabiliyor.

    Bu nedenle sohbet odaları aynı zamanda da aşk arayanların da buluştuğu bir nokta oluyor.
    Gün geçtikçe sohbet odaları ve chat odaları gibi internet aracılığı ile iletişim kurmaki sohbet etmek için vesile olan ortamlar oldukça popüler bir hale geliyor. Bu durum ülkemize de yansıyor. Ülkemizde de bir çok insan sohbet odalarını kullanıyor ve bu mecralarda tanımadıkları kişiler ile sohbet ederek arkadaşlık kuruyor. Bu arkadaşlıklar bazen kolay kolay bitmiyor ve kişilerin kendi hayatlarına da yansıyor.

    Aynı şekilde sohbet odasında tanışıp birlikteliğini devam eden çift sayısı da her geçen gün artıyor. Sanal ortamlarda birbirlerini bulan çiftlerin evlendikleri ve mutluluklarını bir ömür daim ettikleri de görülebiliyor. Bu nedenle sohbet odaları, chat odaları vb. ortamlar insan ilişkileri üzerinde etkili oluyor.
    İnsanlar oturdukları illerden başka insanlar ile internetten tanışabiliyor ve iletişim kurabiliyor. Örneğin; Eskişehir ilinde yaşayan bir kişi aynı ilde yaşayan başka bir kişi ile internetten tanışarak arkadaşlık yapabiliyor, sohbet edebiliyor.
     

Bu Sayfayı Paylaş