1. Sohbet

Makyajda Kış Modası

'Bayanlara Özel Paylaşımlar' forumunda Sibel Çiçekçi tarafından 1 Aralık 2017 tarihinde açılan konu

  1. Sibel Çiçekçi

    Sibel Çiçekçi Üye Üye

    Katılım:
    18 Eylül 2017
    Mesaj:
    18
    Alınan Beğeniler:
    2
    Ödül Puanları:
    3
    Cinsiyet:
    Kadın
    2017 kış modasında her zamanki gibi koyu renkler ön planda olmakla birlikte fosforlu renklerin mat olanlar da öne çıkmış durumdadır. Kaban, mont ve yeleklerde özellikle süet kavramı ön plana çıkarken parlak renklerin yerine mat renkler tercih ediliyor.


    Ayakkabı ve bot modellerinin 2017 kış trendleri ise yine süet ve mat renkler olup artık deri ve özellikle parlak renkler rafları kalktı. Yazın parlak renkler moda iken kışın mat renklere bir geçiş söz konusu oldu.


    Makyaj konusunda ise hiç olmadığı kadar yaz ve kış tercih sebebi olan mat ruj ve mat ojeler trendliğini 2017 kışında da devam ettirecek.


    Makyajın bitiş aşamasında son olarak rujlar sürülür. Dudakların incelik ve kalınlığına göre, ten renginize göre ruj tercihi yaparsınız. Likit rujlar, parlak veya mat renkler gibi bir sürü seçeneğiniz olabilir. Mat renkler dudaklarınız daha doğal göstereceğinden özellikle gündüz makyajlarınızda tercih edebilirsiniz eğer mat ruju gece makyajınızda tercih edecekseniz üzerine hafi bir parlatıcı veya rujun koyu tonlarını kullanmalısınız.


    Mat ojelere gelince hemen hemen her rengin her tonunda hem metalik hem parlak hem de mat oje renklerini artık kolayca bulabilirsiniz. Mat ojelerin tırnaklarınızın özellikle kendi rengine yakın olanları tırnaklarınızı oldukça bakımlı gösterir.


    Mat oje ve rujların özellikle doğallığı sağlaması konusunda tercih edildiğini düşünüyorum.
     

Bu Sayfayı Paylaş