1. Sohbet

Mersin Chat Sohbet Odaları

'Chat ve Sohbet' forumunda garfield tarafından 19 Temmuz 2017 tarihinde açılan konu

  1. garfield

    garfield Admin Admin

    Katılım:
    15 Aralık 2016
    Mesaj:
    279
    Alınan Beğeniler:
    41
    Ödül Puanları:
    28
    Cinsiyet:
    Erkek
    İnternette tanışıp arkadaşlık kuran insanların sayısı gün geçtikçe artış gösteriyor. Özellikle geçtiğimiz yıllarda bu sayı artış göstererek insanların dikkatini çekiyor. Sanal ortamda başlayan arkadaşlıklar, dostluklar gerçek hayata da yansıyabiliyor. Böylelikle de yepyeni arkadaşlık ortaya çıkıyor, bazen ve bazı durumlarda bu arkadaşlıklar ömür sonuna kadar sürebiliyor. Bu nedenle insan ilişkilerinde internet büyük ölçüde etkili olmaya başlıyor. Yaşadığımız ülkede de internetten birbirleri ile tanışan insan sayısı gün geçtikçe artıyor.
    Sohbet siteleri, chat siteleri vb. ortamlarda insanlar birbirleri ile tanışarak arkadaşlık kurabiliyor. Bu nedenle sohbet siteleri insan ilişkileri, insanların birbiririne yakınlaşması ve sohbet etmesi gibi konular üzerinde etkili oluyor. Bu nedenle de insanlar tarafından çok seviliyor ve internet kullanıcıları tarafından sıklık ile tercih ediliyor.

    Sohbet siteleri, chat siteleri vb. ortamlar çeşitlilik göstermek ile beraber insanlara farklı şekillerde sunuluyor. Örneğin; şehir şehir sohbet odaları oluşturuluyor. Ankara, İzmir, İstanbul, Mersin gibi. Mersin chat odalarında insanlar Mersin'de yaşayan kişiler ile sohbet edip arkadaşlık kurabiliyor. Bu şekilde kendisi ile aynı şehirde yaşayan arkadaşlar ediniyor ve çevresini genişletebiliyor. Özellikle sanal ortamdaki arkadaşlığı gerçek hayata taşımak isteyen insanlar için bu durum baya olumlu sonuçlar doğuruyor. Çünkü bu şekilde insanlar yaşadıkları şehirden yeni arkadaşlıklar edinebiliyor. Mersin'de yaşayan bir kişi Mersin sohbet odasında, Mersin chat odası gibi ortamlarda yeni yeni insanlar ile tanışabiliyor
     

Bu Sayfayı Paylaş