1. Sohbet

Nuray Sayarı İkizler Burcu 2017 Genel Astroloji Yorumu

'Astroloji' forumunda GitariSt tarafından 28 Şubat 2017 tarihinde açılan konu

  1. GitariSt

    GitariSt Üye Üye

    Katılım:
    27 Şubat 2017
    Mesaj:
    39
    Alınan Beğeniler:
    10
    Ödül Puanları:
    8
    Cinsiyet:
    Erkek
    Meslek:
    AmeLe (:
    Şehir:
    Mersin
    Web Sitesi:
    Sevgili İkizler yıllın ilk haftası karmaşık duyguları aşmayı isterken sakin olun.İletişim ve ilişkilerde net duygular içinde olmanız çok önemli. Kendi istemleriniz doğrultusunda yoğun bir huzur potansiyel içinde olacak, kendinizi daha çok beğeneceksiniz. Enerjinizi odaklayacağınız özellikle yılın ikinci yarıcısında çok olumlu etkilerini de yaşıyacaksınız.. Merkür gezegeni tarafından yönetilen bu burçta doğan kişiler genellikle entelektüel temelli ve hassas kişilerdir. Özellikle ilişkilerle ilgili olarak bu yıl başarılı olacaklar, kariyerlerinde iyileşme yaz aylarında gelecek. Ancak, hayattaki olumsuz deneyimler bile çok önemli ve anlamlıdır. Sizi daha güçlü yaparlar ve iç huzurunuzu bulmanıza yardım ederler.
    2017 yılının başı burç yorumlarına göre aile ve ilişkiler burcunda gerçekleşecektir. En yakın arkadaşlarınızın arasındaki uyumun nedeni olacaksınız. Ufak tefek anlaşmazlıklar en başında savuşturulacaktır. Uzlaşma herhangi bir şeyi başarılı bir şekilde çözebilir. Bu becerileri iş konusunda kullanın, ihtiyacı olanlara yardım edin. Bu iyilik size kesinlikle geri dönecektir.

    Eğer lehinize olan durumu kötüye kullanmaya çalışırsanız sıkı çalışmanız ve sürekli çabanıza karşın iş yerinde garip bir durum içine girebilirsiniz. Burcunuz size 2017'nin ilkbaharında hiçbir şeye karışmamak yerine işinizi korumanızı tavsiye ediyor. Sizin zamanınız gelecek. Bir ihtilaf içine girerseniz sakinliğinizi korumanız ve öfkenizi kontrol altında tutmanız önemli olacaktır. Muharebenin sıcaklığında daha sonra pişman olabileceğiniz kelimeler kullanabilirsiniz. İlişkilere daha çok dikkat edin, bu şekilde Uranüs 2018 yılına kadar Koç burcunda hareket etmeye devam edecek. Bu gezegen sizin 11’inci evinize doğru ilerledikçe, insanlarla ve kaynaklarla kurduğunuz iletişim ağı da gelişecek. Birçok insan hayatınıza girecek, bunların bazılarının özel bir amacı olacak ve ortaya çıktıkları gibi hızla yok olacaklar. Diğerleri ise hayatınızda anahtar rollere üstlenecekler ve size yeni ufuklar açacaklar. Neptün 10’uncu kariyer eviniz olan Balık burcundan devam eden,seyri. Bu etki size kariyer hedefleriniz konusunda ilham verebilir ya da hayal gördürebilir. Bu dönemde kabiliyetlerinizi geliştirebilirsiniz ya da hak ettiğiniz dikkati çekemeyebilirsiniz. Bu Neptün gezegeninin karakteri olan karmaşadan kaynaklanmaktadır. Bunların hepsini geçen iki yıl içinde hissetmiş olmalısınız. Eğer hissetmediyseniz Neptün’ün Balık burcundan 2025’te çıkışına kadarki hareketinde mutlaka hissedeceksiniz. 2024’ e kadar Plüton 8’inci Güneş eviniz olan Oğlak burcundan geçerken dikkatinizi banka hesapları, sigortalar kısaca parasal konulara yöneltmelisiniz. Mali işlerde daha bilinçli olmanız gerebilir. Zaman zaman endişelenebilirsiniz. Parasal sorumluluk, emeklilik sigortası, yatırımlar ve borçların ödenmesi hemen şimdi düşünmeniz gereken konulardır. Haftaları ayları düşünmek yerine yılları düşünmeye başlayın. Bu yıl özellikle yaz mevsiminde ve son baharda parasal açıdan dikkatli olun.

    İkizler burcu çok meraklı olduğundan, akıllarını kullanacakları hobiler edinmeleri kendileri için uygun olacaktır. Bilgisayar oyunları, puzzle veya sudoku gibi zeka oyunları İkizlerin favori eğlenceleridir. Problem çözme yeteneğiniz, tatil günlerinde de aktif olacaktır. Bu yeteneğiniz, iş hayatınızda veya günlük yaşamınızda diğer insanlardan bir adım önde olmanızı sağlayacaktır. Tutulmalar döneminde yüksek sesle düşünmeniz yanlış anlaşılabilir. Bu yüzden kelimelerinizi dikkatli seçin.

    İkizlerin dikkat süreleri kısadır ve bu yüzden bir işe uzun süre konsantre kalmayı başaramazlar. Bir şeyin uzun süreli dikkat çekmesi ikizler için istisnadır.
     

Bu Sayfayı Paylaş