1. Sohbet

Nuray Sayarı Boğa Burcu 2017 Genel Astroloji Yorumu

'Astroloji' forumunda GitariSt tarafından 28 Şubat 2017 tarihinde açılan konu

  1. GitariSt

    GitariSt Üye Üye

    Katılım:
    27 Şubat 2017
    Mesaj:
    39
    Alınan Beğeniler:
    10
    Ödül Puanları:
    8
    Cinsiyet:
    Erkek
    Meslek:
    AmeLe (:
    Şehir:
    Mersin
    Web Sitesi:
    Yönetici gezegeniniz Venüs’ün etkisiyle birlikte sahip olduğunuz her şeye fazlasıyla önem veriyorsunuz. Eviniz her yanı "bir gün belki ihtiyacım olabilir" diyerek topladığınız objelerle dolu. Derinlerde yatan duygusal güvensizliğiniz; objelere karşı olan bağlılığınızı açıklayabilir. Bağlılıklar her ne kadar ciddi içsel sorunlara neden olsa da olumlu açıdan bakacak olursak, bu bağlılığınız sayesinde iyi bir koleksiyoncu olabilirsiniz. Hiç kimse; bir Boğa burcu insanı kadar konforuna düşkün değildir. Tatil planları yaparken bile her zaman rahatlığınızı ve konforunuzu düşünürsünüz. Bu tutkunuz ve ağırkanlılığınız yüzünden insanlar sizi yavaş ve keyfine düşkün bir insan olarak kabul edebilirler. Ancak sizi bu şekilde gören insanlar, aslında beyninizin bu yıl geleceğinizi düşünmek çok önemli olurken daha çok fazla çalışmalarınız nedeniyle kendilerinizi strese sokmayın. . sizlerin zamanı yılın ikinci yarısında gelecek. Venüs gezegeni tarafından yönetilen bu burca mensup olarak doğan insanlar genellikle sorumlu ve güvenilirdir. Bu olumlu niteliklerin avantajını elde etmekten korkmayın. Özellikle insan ilişkileri söz konusu olduğunda gezegenlerin kombinasyonu ve pozisyonları sayesinde çok başarılı olacaksınız.

    2017 yılı başından itibaren Boğa'nın yoluna ufak tefek engeller çıkacak. Kariyeriniz durgunlaşıyor ve harekete geçip geçmemeyi düşünüyorsunuz.Romantizm sizin değerli bir parçanız. Aşık olabileceğiniz birini bulduğunuzda kendinizi tamamlanmış hissediyorsunuz. Ama çok seçicisiniz ve bu da ideal kişinizi bulmanızı zaman zaman zorlaştırıyor. Bazen şansınızı denemelisiniz. Çünkü ilk izlenim her zaman doğru olmayabilir. Aklınızın sizi yönetmesine de fırsat verin. Zira aşkta duygularınızın derinliği ve adanmışlığınız sınır tanımıyor. İlişkiye girdiğinizde bunun ömür boyu sürmesini istiyorsunuz. Sevdiğinize çok bağlandığınız için kıskançlık hissiniz ilişkiniz için bazen önemli bir sorun haline gelebiliyor. Kendinize; ilişkinizin güven üzerine inşa edildiğini her zaman hatırlatın. Bunun yanı sıra 2017 yılı; Boğalar için para, sağlık ve kişisel hedeflerde açısından da önemli olacak. Estetik bir iş yeri sizin için olmazsa olmaz. Bu ortam sağlanmadığı sürece yüksek performansınızı ortaya koyamıyorsunuz. İşinizde “iletişim” sizin için çok önemli olduğundan beyin fırtınası yapmak ve çözüm üretmekten çok hoşlanıyorsunuz. Çatışmadan hiç hoşlanmasanız da sorunları çözmek, onları görmezden gelmekten çok daha iyidir. Bu süreçte sorun çözümleme kabiliyetlerinizi geliştirin. Koç burcuna doğru hareket eden Uranüs, 2018’e kadar bu burçtan geçmeye devam edecek. Uranüs, 12’inci Güneş evinizdeyken yalnız başınıza çok iyi zaman geçirebilirsiniz. Bu dönemde özel ve gizli bilgiler kulağınıza çalınacak ve bu bilgilerin bir şekilde size yararı da olacak. Uranüs bu dönemde altıncı hissinizi de uyarabilir.

    Eğer yakın zamanda sağlık kontrolü yaptırmadıysanız, bu dönem yaptırabilirsiniz. Uranüs’ün bu geçişiyle zor durumdakilere yardım edeceksiniz. Bir hayır kurumunda çalışabilirsiniz. Bu çalışmalar sırasında çevreniz genişleyecek ve yeni çevrenizin size sağlayacağı yararı, 2017 yılının yarısında göreceksiniz. Mistik Neptün, 11’inci Güneş eviniz olan Balık burcuna girecek ve 12’inci Güneş evinizde bulunan Uranüs’le birlikte etkisi daha fazla artacak. Bu dönemde yaz mevsiminde sosyal çalışmalar içine girebilirsiniz. Arkadaşlıklarınızda yüzünüz gülebilir. Bazı durumlarda hayal kırıklığı yaşamanız da söz konusu olabilir. Bu yıl hayatınıza girecek olan kişiler hakkında içgüdünüzü kullanın. Zira bu yeni insanların bazıları çok da çıkarınıza uygun olmayabilirler. Aynı şeyi sürmekte olan arkadaşlıklarınız için de uygulayın. Şubat ayında hayaller yerini gerçeklere bırakacaktır. Bu insanlarda görmüş olduğunuz şey her ne ise, bu özellikler her zaman onlarla beraberdir. Değişmiş olan sadece sizin bakış açınızdır. 2024 yılına kadar Plüton, 9’uncu Güneş eviniz olan Oğlak burcundan geçişine devam edecek. Bu durum eğitim için çok elverişli olacak. Yeni derslere başlayabilirsiniz. Yeni eğitiminiz, kariyerinizde yeni fırsatlar ortaya çıkarabilir. Her koşulda öğrenmeye hevesli olacaksınız. Bu yeni bir dil, değişik kültürler veya yeni bir mutfak kültürü bile olabilir. Öğreniminizi seyahat ederek de yapabilirsiniz ki bu sizin adınıza gayet eğlenceli de olur.
     

Bu Sayfayı Paylaş