1. Sohbet

Nuray Sayarı Koç Burcu 2017 Genel Astroloji Yorumu

'Astroloji' forumunda GitariSt tarafından 28 Şubat 2017 tarihinde açılan konu

  1. GitariSt

    GitariSt Üye Üye

    Katılım:
    27 Şubat 2017
    Mesaj:
    39
    Alınan Beğeniler:
    10
    Ödül Puanları:
    8
    Cinsiyet:
    Erkek
    Meslek:
    AmeLe (:
    Şehir:
    Mersin
    Web Sitesi:
    Koçlar yıl boyunca Mars tarafından yönetilen bu burç altında doğan hırslı, bazen inatçı insanlar bu yıl özellikle kariyerleri alanında geçerli olabilecek birçok değerli deneyim bekliyor. Doğanız sayesinde sıkıntılarınızı en iyi şekilde atlatabileceksiniz. Yılın ilk yarısı hayatınızla ilgili her şey sorunsuz olacak.Aşk,sevgi ve romantizm konusunda mutluluk yıl boyunca çok önem önemli olacak.

    Koçlar çok azimli ve çalışkan olduklarından, iş arkadaşları da zorlukların üstesinden gelmek konusunda her zaman Koçlara güvenirler. 2017 yılı Koçlar için birçok olumlu değişikliği beraberinde getireceğinden, bu yıl yapabileceklerinin çok üstünde iş almamak konusunda prensip geliştirmeleri gerekebilir. Koçların analitik yetenekleri güçlü olduğu için, başkalarının göremediklerini rahatça görebilirler. Tasarruf yeteneği çok yüksek olan Koçların, uzun dönemde varlık edinmeleri kolaydır. Birçok Koçun eli sıkıdır ve karşılığını alamayacakları şeylere para harcamazlar. Koçların bu yıl yatırım yaparken güven duyguları ile sağlam adımlar atacaklar. En yavaş ilerleyen gezegen Plüton, 2024 yılında çıkmak üzere Oğlak burcuna doğru hareketlenmiş durumda. Gezegen Güneşin 10’uncu mevkisine doğru hareket etmekteyken kariyerinizde bu hareketliliğin olumlu ve olumsuz etkilerini göreceksiniz. Plüton büyük ölçekli değişimin gezegenidir. Plüton’un Güneşle buluştuğu yıl iş yerinizde işten çıkarmaların veya yeniden yapılandırmanın olacağı yıl olacaktır. Plüton büyük ihtimalle bir terfii de tetikleyebilir. Yeni ilişkiler 2017 yılı boyunca önemli yollar kat etmenizi sağlayacak.Evli olan koçların evlilik hayatlarında bazı değişimler söz konusu olabilir ve evlilikler şifalanabilir. Bu yüzden Eşinizle ilgili aceleci kararlar almamaya özen gösterin. Mali olarak 2017 yılı büyük değişimler ve dalgalanmalar getirecek. Harcamalarınızı minimum düzeyde tutmanız ve giderlerinizi frenlenmeniz sizin için iyi olacaktır. Özellikle bu sene borç para vermemeye dikkat edin. Değeri yüksek alımlardan uzak durun. Yıl sonunda doğru alacağınız önemli alımlarda adımlar atabilirsiniz.

    Koçların aşk hayatları, yaşama kattıkları olumlu enerjiden her zaman fayda sağlar. Eğlenceli ve romantik Koçlar, aşkı canlı tutmayı etkili bir romantizm yaratmayı gayet iyi bilirler. Bazı zamanlar aşkları çıkmaza girip kopma noktasına gelse bile Koçlar aşklarını kolay bırakmazlar ve çok zaman ilişkinin bittiği noktadan itibaren duyguları yeniden canlandırmayı başarabilirler. Koç burcu, kendine güvenen bir burç olmasına rağmen tek eşli yaşamı tercih eder. Çünkü yaşamın eşle ve dostlarla daha tatmin edici olduğunu düşünürler. Koçun karşıt burcu olan Terazi, onun için ideal eştir. Zira Teraziden yaşam ve insanlar hakkında öğrenebilecekleri çok şey vardır. Terazi dışında Aslan ve Yay burçlarıyla da mutlu bir aşk yaşayabilirler ancak başka bir Koçla anlaşmaları zordur. Yengeç ve Oğlak burçları ise Koç burcu için yeterince heyecan verici değillerdir. Koçlar çocukları çok sevseler de genelde küçük bir aile kurmayı tercih ederler. Hayatları boyunca çocukları için yaşarlar ve onlara her şeyin en iyisini vermeyi isterler. Çocuk konusunda sorumluluk alabilir, bu konuda güven verirler. Bu yıl aşk hayatında bazı önemli iniş, çıkışlar yaşayacak olan Koçlar, yılın ilk altı ayı boyunca kendilerini yeni bir süreçten geçiyor gibi hissedebilirler. Bu yıl ilişkinizle ilgili sorumluluk almaktan korkmayın. Endişe duymayın ve her şeyi kafanıza takmayın. Koçlar, süre giden evliliklerinde ya da ilişkilerinde oluşabilecek her türlü çatışmayı ortadan kaldırabilmek için kesinlikle sağlıklı iletişim kurmayı tercih etmeliler. Burcunuza giren Uranüs, 2018 yılına kadar burada kalmaya devam edecek. Bu durumla birlikte ruhsal gelişim sürecinizde oldukça hareketlenerek önemli kişisel değişimler yaşayabilirsiniz.

    Sağlıklı bir yeme alışkanlığı ve düzenli egzersizlerle bu geçişin üzerinizde yaratacağı stresi en aza indirebilirsiniz. Ayrıca Uranüs bilinçaltınızda da aktif rol oynayacaktır. Bu gezegen size motivasyon vermekle beraber zaman zaman yolunuza engeller de çıkarabilir. Buna rağmen Uranüs gezegeni, kişisel gelişim sürecinde size öz güven verecektir. 12’inci Güneş eviniz olan ve yenilenmeyi temsil eden Balık burcundan seyrine devam eden Neptün gezegeni, 2025 yılında burcunuza girecektir. Neptün’ün Güneşinizle buluşacağı yıl, hayatınızda çok daha önemli olacaktır. 12’inci ev, gizli mevzular ve bilinçaltıyla ilgilidir. Neptün bu durumda kendiniz hakkında daha fazla şey öğrenebilmeniz için sizi motive edecek fakat aynı zamanda geri de çekecektir. Sonuç olarak bu yıl inisiyatifinizin daha güçlendiğini göreceksiniz. İçinizden gelen sesleri daha fazla dinlemelisiniz. Altıncı hissiniz de bu süreçte güçlenecektir. Bu geçiş başka insanlara yardım etmek için iyi bir fırsat olacaktır. Daha kötü durumdaki insanlara yardım eden kuruluşlarda görev almayı düşünebilirsiniz. Gönüllü olarak çalışmak tatmin edici olabilir ve bu sayede yeteneklerinizi ve zamanınızı başkalarıyla paylaşabilirsiniz. Yine de başkalarının hayatları içine fazla müdahil olmamaya dikkat etmelisiniz. Bu konuda da dikkatli ve dengeli davranıp kendinizi kaptırmayın.
     

Bu Sayfayı Paylaş