1. Sohbet

Nuray Sayarı Oğlak Burcu 2017 Genel Astroloji Yorumu

'Astroloji' forumunda GitariSt tarafından 28 Şubat 2017 tarihinde açılan konu

  1. GitariSt

    GitariSt Üye Üye

    Katılım:
    27 Şubat 2017
    Mesaj:
    39
    Alınan Beğeniler:
    10
    Ödül Puanları:
    8
    Cinsiyet:
    Erkek
    Meslek:
    AmeLe (:
    Şehir:
    Mersin
    Web Sitesi:
    11 Ekim Jüpiter terazi burcundaki geçişini tamamlayacak ve bu dönemde yaşam felsefeniz sizin açınızdan çok tatmin edici ve ödüllendirici olacak. Bazı zamanlar başarabileceğinizden daha çok şeyi yüklenebilirsiniz. Unutmayın ki siz bir insansınız ve gün sadece 24 saattir. Bu saatleri iyi değerlendirin ve söz verdiğiniz projeyi zamanında teslim edin. Yoksa Jüpiter’in bu geçişi ters tepebilir. Sonuç olarak kendinizi göstermeniz için çok önemli fırsatlara sahip olacaksınız. Sayıları sadece birkaç tane olan yakın arkadaşlarınızla aranızda kırılmaz bir bağ var. Bu derin duygusal bağ, hayatınızın oturduğu temelleri oluşturuyor. Bu düzende her bir arkadaşınız bir işe yarıyor. Bu arkadaşlarınız birbirlerini tanımıyorlar. Birçok tanıdığınızın yanında bu insanlar kariyeriniz boyunca karşınıza çıkmış insanlar ve onlarla bir arkadaş çevresi oluşturmakta başarılısınız. Bu sizin başarı merdiveninin basamaklarını çıkmaktaki başarınızın sırrı…

    Ailenizle yakın ilişkidesiniz ve onlarla aranızda kopmaz bir bağınız var. Özellikle annenizle… Aynı zamanda kendinize ait bir hayatınız olsun istiyorsunuz. Bir ebeveyn olarak çok duygusalsınız ve çocuklarınızı çok seviyorsunuz. Onlardan sıkı ama adil beklentileriniz var. Çocuklarınızı disiplinle ve onlara her fırsatı vererek kendi şahsiyetlerini bulmalarını sağlıyorsunuz. Çocuğunuz limitlerinizi zorlayabilir. Eğer öyleyse dikkatli olun. Büyük ihtimal ikiniz birbirinize çok benziyorsunuz ve bu aranızdaki kırılmaz bağı oluşturuyor. Dışarıdan bakan birçok kişi sizin yumuşak kalbinizi fark etmeyebilir. Bu kişiler bütün hayatı işi olan, hayatın yumuşak yanıyla ilgisi olmayan hırslı bir Oğlak görüyor olabilirler. Ama doğru insanla tutkulu ve hassas olabilirsiniz. Sizin için evlilik güvenlik demektir. Bir Akrep veya Balık burcu sizin için ideal eş olabilir. Boğa ve Başak gibi toprak burçları da sizin için iyi bir eş sayılabilir. Lakin karşıt burcunuz olan Yengeçlerle çok daha iyi anlaşabilirsiniz. Terazi ve Koç burcunda olan insanlara karşı dikkatli olun. 12’inci eviniz; bilinçaltını, rüyaları, hayalleri, sezgiyi, içgüdüyü ve sırları yönetir. Aslında tüm gizli sırlar, perde arkası aktiviteleri ve anlaşmaları bu ev yönetmektedir. Grup aktiviteleri, kulüp eğlenceleri, organizasyonlar ve takım çalışmasıyla ilgilidir. Burada diğer insanlardan bir şeyler öğrenebilir ve onların tecrübelerinden yararlanabilirsiniz. Bir grupta liderlik rolü oynamanız istenirse hazırlıklı olun. Bu size çok sorumluluk yükleyebilir. Yapabileceğinizden fazla şeyi yapmanızı bekleyebilirler. Bu yüzden ara sıra biraz durup hayatta ne yaptığınızı kontrol etmek iyi bir fikir olabilir. Kısa dönem ve uzun dönem hedeflerinizi gerçekleştirdiniz mi? Şu anda istediklerinizin ne kadarını başardığınızı sorgulamanızın tam sırası olabilir ve gelecekte nerelere kadar uzanacağınızın planlarını yapabilirsiniz. Sizi istediğiniz yere ulaştıracak bir yapılması gerekenler listesi hazırlayın.

    Uranüs 2018 yılına kadar sürdüreceği Koç burcundaki geçişini devam ettirmekte. Bu burçta ilerlemeye devam ettiği sürece yaşanacak değişim, ev hayatınızda alışılagelmiş bir şey olacaktır. Eviniz için bir kaç kere dekorasyon yapabilirsiniz. Uranüs bu sektörde bulunuyorken ailenizde de değişimler olabilir. Neptün 2025 yılına kadar Balık burcundan geçişine ve aklınızı diri tutmaya devam edecek. Bu sizin 3’üncü Güneş eviniz; yani öğrenmenin evidir. Bu etki aynı zamanda yaratıcı düşünceyi harekete geçirecektir. Yaratıcılığınızı problem çözme, yazı yazma ve dinleyicilere hitabette kullanacaksınız. Bilgi açlığınızı gidermenin bir başka yolu da iş becerilerinizi geliştirmek için veya yeni bir dil öğrenmek için kursa gitmektir. İnternetten öğrenmeyi de düşünebilirsiniz ama bu şekilde odaklanamayabilirsiniz. Sınıfta eğitim tek seçeneğiniz değil. İstediğiniz bilgiyi bir hobinizi geliştirerek ya da kitap okuyarak da edinebilirsiniz. Bunun zorluğu kitapsız hiç bir yere gidemeyecek olmanızdır. Plüton gezegeni burcunuzda 2024 yılına kadar sürecek olan geçişine devam ediyor. Sizin Güneş’inizle buluşacağı yıla kadar tam olarak etkisini hissetmeyeceksiniz. Yine de Plüton hayatınızda hala aktif olacak. Etrafınızdaki insanları gözlemleyin ve gezegenlerin enerjisinin bu insanları ve olayları nasıl etkilediğine tanıklık edin. İleriki yıllarda topladığınız bu bilgilerden yararlanabilirsiniz. Plüton varlığını değişim için artan ihtiyaçta gösterecektir. Plüton’un etkisinde yapılacak bir değişiklik geri döndürülemezdir. Bu etkinin olumlu yanı olarak hayatınızı daha sağlıklı bir hale getirebilirsiniz. Bunun anlamı iş hayatınızı eğlenceyle dengeleyebilir, daha iyi beslenebilir ve düzenli egzersiz yapabilirsiniz. Plüton burcunuzdaki seyrine devam ederken, geçmişte yaşayıp geçirdiğiniz sağlık sorunlarınızın tekrarından endişe etmeniz olası. Yaşadıklarınızı yeniden yaşamayı düşüncelerinizde kaderleştirmeyin. Hiç bir duygunuzu bastırmayın.
     

Bu Sayfayı Paylaş