1. Sohbet

Okullarda En Çok Kullanılan Kırtasiye Malzemeleri

'Eğitim' forumunda Sibel Çiçekçi tarafından 16 Ekim 2017 tarihinde açılan konu

Etiketler:
  1. Sibel Çiçekçi

    Sibel Çiçekçi Üye Üye

    Katılım:
    18 Eylül 2017
    Mesaj:
    18
    Alınan Beğeniler:
    2
    Ödül Puanları:
    3
    Cinsiyet:
    Kadın
    Okullarda gerek öğrencilerin gerekse öğretmenlerin kullandıkları pek çok kırtasiye malzemesi yer alır. Bu kırtasiye malzemeleri öğretmen ve öğrencinin her zaman kullandığı ve yanından ayırmadığı ürünlerden oluştuğu gibi okulun araç gereçleri arasında yer alan ürünlerden de oluşmaktadır. Bu kırtasiye malzemeleri hem işimizi hem de okul hayatımızı kolaylaştırarak bize günlük hayatımızda rahatlık sağlamaktadır.

    Kalem, silgi, defter, cetvel, tebeşir, dünya küresi, harita, tahta kalem, renkli kalem ve benzeri birçok ürün hemen her sınıfta olması gereken kırtasiye ürünleri arasındadır. Bu kırtasiye ürünleri sınıfın ortak kullanımı içerisinde olan ürünlerdir. Bu ürünler hem öğretmenin ders anlatımına yardımcı olmakta hem de öğrencilerin dersi öğrenme sürecine katkı sağlamaktadırlar. Kırtasiye ürünleri sadece okulda değil hayatımızın büyük çoğunluğunda bize fayda sağlamaktadır.

    Okul kırtasiye malzemelerini öğrenci, öğretmen ve sınıf için gerekli olan kırtasiye malzemeleri şeklinde kategorilere ayırmak mümkündür. Fakat temelde hemen hepsinde ortak olan malzemeler vardır. Sınıflarda genel itibari ile sıkça kullanılan kırtasiye ürünleri tahta kalem, dünya küresi, tahta silgi, maket, cetvel gibi ortak kullanım ürünleridir.

    Kalem, defter, silgi gibi malzemeler genellikle öğrenci ve öğretmenlerin sıkça kullandıkları kırtasiye malzemeleri arasındadır. Bunların yanı sıra yapışkanlı not kağıtları, kalemlik, not defteri, hesap makinesi ve renkli kalem gibi malzemeler de sık tercih edilen kırtasiye malzemeleri olup, kişiye okulda büyük kolaylıklar sağlamaktadır.
     

Bu Sayfayı Paylaş