1. Sohbet

Otel Dekorasyonu

'Bayanlara Özel Paylaşımlar' forumunda Banu Demirci tarafından 11 Temmuz 2017 tarihinde açılan konu

  1. Banu Demirci

    Banu Demirci Üye Üye

    Katılım:
    14 Haziran 2017
    Mesaj:
    19
    Alınan Beğeniler:
    2
    Ödül Puanları:
    3
    Cinsiyet:
    Kadın
    Yakın bir arkadaşım önümüzdeki sezon itibariyle faaliyete girecek bir otel açmaya hazırlanıyor. Binanın inşaatı bitti, şimdi sıra geldi dekorasyona... Ev dekorasyonuyla hiçbir bağlantısı olmadığı için otel dekorasyonu biraz daha zor... Bir sürü yorgan, [url="http://www.pnlp.com/yastik]yastık[/url] ve alez almak gerekiyor. Aynı şekilde bardak, tabak alışverişi de çok çok önemli...

    Otel dekorasyonu örneklerinden bahsedelim biraz... Nasıl olmalıdır peki otel dekorasyonu?

    Otel, girişinden itibaren gelen müşterisini rahat ve güvende olduğunu hissettirmelidir. İletişime geçeceği resepsiyon veya görevlileri kolaylıkla bulmalıdır. Otelin büyüklüğüne göre bir bekleme salonu veya şık bir şömine ile dekore edilebilir. Klasik köşe takımları bu bekleme salonları şömine karşısı olarak kullanılabilir. Otel dekorasyonunda klasik çizgilerle modern çizgileri harmanlayarak kullanılabilir. Otel girişinden odalara kadar uygun ışıklandırma sistemleri ile bezenmelidir yer döşeme ve karoları duvar ile uyumlu renklerde olmalıdır.

    Yatak odaları bir otelin en önemli yeridir. Sonuçta hem misafirlerini ağırladığı hem de en önemli yatırımıdır. Bunun için en önemlisi kaliteli yatak, çarşaf, yorgan, yastık ve [url="http://www.pnlp.com/alez]alez[/url] çeşitleridir. Bunun için otel dekorasyonuyla ilgilenen özel şirketlere başvurmanızı öneririim!

    Son olarak:

    Otel dekorasyonu, otel sahiplerinin dikkat etmesi gereken başlıca unsurlardan biridir. Çünkü bir insanın bir oteli ve odalarını beğenmesinin başlıca sebeplerinden biri de otelin dekorasyonudur. Bu yüzden çeşitli otel dekorasyonu geliştirilmiş ve kullanılmaya başlanmıştır. Klasik otel dekorasyonu, modern otel dekorasyonu ve country otel dekorasyonu gibi dekorasyon seçenekleri bulunmaktadır. Tahmin edilen müşteri kitlesini baz alarak hangi tarzda otel dekorasyonu yapılacağı belirlenir.
     

Bu Sayfayı Paylaş