1. Sohbet

Pdf Backlink Siteleri

'Teknoloji Dünyası' forumunda garfield tarafından 30 Aralık 2016 tarihinde açılan konu

  1. garfield

    garfield Admin Admin

    Katılım:
    15 Aralık 2016
    Mesaj:
    279
    Alınan Beğeniler:
    41
    Ödül Puanları:
    28
    Cinsiyet:
    Erkek
    Son dönemlerde seo konusunda en popüler olmuş bir yükselme optimizasyonu olarak görülmüştür pdf backlink. Pdf backlink sitelerinde paylaşımlar yapılarak bir çok webmaster olumlu yönde etkili sonuçlar almıştır. Aslında pdf backlink çok basit olmasına rağmen bununla uğraşmak istemeyen site sahipleri yüzünden seo 'cular için fırsat olmuştur. Google 'nin biz site sahiplerinden istediği şey, doğallık ve kaliteli sitelerden link edinmemizdir. Başka sitelerden yazı çalmak yerine, kendiniz doğal bir yazı yazsanız çok daha fazla fayda görebilirsiniz. Link devri ise tamamen aynı şey gene. Çöp sitelerden backlink almak, sitelerimizi yükseltmez, aksine cezaya bile düşürebilir. Bu yüzden pdf backlink kesinlikle öneririm. Sebebi ise büyük sitelerin bu uygulamaya destek vermesindendir. Pdf'nin diğer adı e kitap siteleri olarak bilinir ülkemizde. Şimdi pdf dosyaları nasıl hazırlayıp, paylasacaginizi anlatalım.
    Siteniz hakkında açıklayıcı bir yazı yazarak, anahtar kelimelerinizde link veriyorsunuz. O dosyayı pdf olarak çeviriyorsunuz.
    Pdf olarak çevirmiş olduğunuz dosyayı pdf backlink sieleri, e-kitap sitelerine yüklüyorsunuz. Tüm yapacağınız basit işlem bu. Pdf dosya paylaşımı yapacağınız bir kaç site önereceğim sizlere.
    isuu.com
    Dropbox
    Scribd
    Gibi büyük sitelerden pdf dosya paylaşımında bulunarak, anahtar kelimelerinizde yükselme sağlayabilirsiniz.
     

Bu Sayfayı Paylaş