1. Sohbet

Site Trafik Yükseltme Optimizasyonu

'Teknoloji Dünyası' forumunda garfield tarafından 2 Ocak 2017 tarihinde açılan konu

  1. garfield

    garfield Admin Admin

    Katılım:
    15 Aralık 2016
    Mesaj:
    279
    Alınan Beğeniler:
    41
    Ödül Puanları:
    28
    Cinsiyet:
    Erkek
    Merhaba arkadaşlar; Bildiğimiz tecrübelerimizi kullanıcılarımız ile paylaşmaktan asla sakınmadık. Belkide çoğu seo sektöründe hizmet veren kişileri üzüyoruz fakat, biz genede bildiklerimizi paylaşacağız. Öncelikle sistemimize neden wordpress kurmadık onu açıklamak isterim.
    Biz Forum kurarak karşılıklı paylaşımlar doğrultusunda, bir birlerimizin eksiklerini gidererek, en doğrusunu bulmak için çabalıyoruz. Bildiklerimizi aktararak çoğu insanı, seo konusunda masraf yapmamaya teşfik etmeye çabalıyoruz.
    Sitemizin trafiğini nasıl yükseltiriz ; Öncelikle arama motorlarının geliştirdiği yapay zeka sistemi ile çoğu webmasterin eski uyguladığı taktiklerin sitelerimize yararından cok zararı olduğunu gözlemliyoruz. Bu konuda en basit site trafiği arttırma konusunun gene doğallık olduğunu kesinlikle bilmemiz gerekiyor. Hangi konuda olursa olsun açtığınız sitenize kesinlikle özgün konular yazmalısınız. Seo 'nun bir sabır işi olduğunu asla unutmayınız. Bir seo şirketi ile anlaşsanızda asla size istediğiniz yere geleceksiniz diye bir teminat veremez. Bu yüzden sabırlı olup kendi işinizi düzgün şekilde yaparak istediğinizi elde edebilirsiniz. Kaliteli içerik yazarak ve dijital sosyal imleme sitelerinde ( google plus, facebook, twitter, linkedin, scoop it, tumblr ) yazınızı pazarlayarak sitenizin trafiğini yükseltebilirsiniz. Bunu sürekli şekilde yaptığınızda karşılığını kesinlikle alacaksınız.
     

Bu Sayfayı Paylaş