1. Sohbet

Yılbaşına Hazırlık

'Bayanlara Özel Paylaşımlar' forumunda Derin tarafından 30 Aralık 2016 tarihinde açılan konu

  1. Derin

    Derin Misafir

    tafel.jpg Evet sevgili forumdaslar, 2017 'ye 1 kala iyice gerginleştiniz ve yılbaşı Kiyafetinize, makyajiniza ve saçınıza henüz karar vermediyseniz birkaç tüyo verelim !

    Öncelikle bu yılın modasi kadife. Evet birçok vitrinde gormemize ragmen gerek evde gerek dışarıda kadifeyi kullanabilirsiniz. Güzel kadıfe siyah bir elbiseyi kim beğenmez ki! Eğer ki kadife giyemiyorum diyenlerdenseniz sizlere ekose kumaş dar kesim kalem elbise önerebilirim. Her zaman şık ve asildir...

    Saç konusuna gelirsek, eğer ki partnerinizle dışarıda ya da baş başa zaman geçirecekseniz. Uzun saçlarda havalı bir at kuyruğu şahane olabilir! Kısa saçlarda ise kibar örgü modeli ya da düz şekilde birakilabilir..

    Evet şimdi geldik işin belki de en detay kısmına. Yılbaşı makyajı nasıl olmalı? Oncelikle seciminiz sade bir elbise ya da kibar bir giyim ise makyajı biraz abartabiliriz. Gözlerde hafif tonlamalar, tabiki yılbaşı kırmızı ruju ile harika görüneceksiniz. Öte yandan , biraz daha gösterişli giyime sahipseniz daha pastel , sade gorunumlu makyaj tercih edebilirsiniz ki bu yılın modası doğal makyaj gerçekten muhteşem görünüyor.

    Şimdiden herkese iyi eğlenceler !
     
    garfield bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş