Malzemeler ; Pandispanya için; 5 yumurta 1 buçuk su bardağı şeker 3 fincan un 2 fincan nişasta 1 fincan soğuk su 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Ara kreması için; 1 paket çikolatalı Hazır puding veya cremole Üst kreması için ; 4 su bardağı süt 1 su bardağı şeker 3 yemek kaşığı dolusu nişasta Limon kabuğu rendesi Soğuduktan sonra 1 paket sade krem şanti Keki ıslatmak için 2 su bardağı süt Yapılışı ; Öncelikle kremasını pişirmekle başlayalım ,sütü,şekeri ,nişastayı tencereye alıp karıştırarak pişiriyoruz. Göz göz olup Kaynadıktan sonra altını kapatıp içine limon kabuğu rendeliyoruz sonra soğumaya bırakıyoruz iyice soğuduktan sonra sade olan krem şantiyi iyice köpürene kadar mikserle çırpıyoruz. Keki için yumurta ve şekeri kar gibi bembeyaz olana kadar 20 dakika mikserle çırpıyoruz. Üzerine unu, nişastayı, soğuk suyu kabartma tozu ve vanilyayı ekleyip mikseri çalıştırmadan çırpıcıyla karıştırıyoruz, normal fırın tepsisine yağlı kağıt serip kek hamurunu orantılı bir şekilde yayıyoruz ,180 derecede Fanlı olarak üzeri hafif kızarana kadar pişiriyoruz. Fırından çıkan keki soğumaya bırakıp. Pudingi hazırlıyoruz. üzerindeki yazan ölçüden yarım bardak eksik süt koyarak pişiriyoruz sonra kekimizi ortadan ikiye bölüp bir yarısını tepsinin içine alarak bir bardak sütle ıslatıyoruz, arasına pişirip soğuttuğumuz pudingi yayıyoruz. Diğer yarım keki üzerine koyup onuda bir bardak sütle ıslatıyoruz ,bir yarım saat bu şekilde dolapta dinlendiriyoruz. Önceden Hazırlamış olduğumuz kremayı kekimizin dışını sıvıyoruz. Bir gece dolapta bekletip ertesi gün üzerini süsleyip ikram ediyoruz. Afiyet olsun.