ABD'nin New York eyaletinde pizza dükkanları zinciri bulunan Hakkı Akdeniz Prenses Leila'yı canlandıran sinema sanatçısı Carria Fisher için pizza...
Rüyada zurna görmek, kişinin üzüntü ve kederinin gitmesi anlamına gelir.
Emanet teslim almak yada birisine kefil olmanın göstergesidir.
Rüya'da Zümrüt görmek hayra yorulmaz. Eşlerin veya sevgililerin kavga edeceği anlamına gelmektedir.
Devlet hava meydanları ( DHM ) Balmüdürlüğü 29,30 Aralık'ta beklenen olumsuz hava koşulları sebebi ile seferlerin %15 oraninda kısıtlanacağını...
Istanbul'da yaşayan Adem Açıkgöz isimli vatandas hastaneye gitmek için, arkadaşından arabayi ödünç aldı. Yeni Kanser hastası olduğunu öğrenen...
Son Dakika ; Tunceli'de mayın taraması yapıldığı esnada güvenlik güçleri bir grup pkk'lı ile karşılaştı. Sıcak temasta karşı karşıya gelen 2 grup...
Recep Tayyip Erdoğan'in Amerika 'ya Deaş hatta Ypg, Pyd 'ye destek veriyorsunuz koalisyon güçleri olarak laflarından sonra Abd'den cevap geldi....
Son dakika gelen haberler arasında yer alan Türkiye Rusya is birliği yaparak Suriye'de ateşkes anlaşması yaptı. Haber detayları tam olarak...
Bir chat sitesi içerisinde neler yapılabilir? Bizlere ne gibi fayda sağlayabilir? Bu sorularımıza kısaca değinerek kendimizce cevaplar vermek...
Söylenen bir söz var ki, tüyleri ürpertiyor. Hayatta bazen bağzı bilgilerin beynimize kazınması için, sorumuza cevap bularak aklımızda kalıcı...
Sabah 05:00 'da alınan acil bir karar ile Diyarbakır'ın 3 İlçesinde Sokağa çıkma yasağı getirildi. Diyarbakır'da yapılacak operasyonlar sebebi ile...
Samsun ilkadım ilçesinde 7 gündür kayıp olan M.S cinayet masasının bir eve yaptığı baskında bulundu. M.S çalışma bahanesiyle 7 gün önce evden...
El Bab operasyonları sorusuna yanıt veren Recep Tayyip Erdoğan ; Gine Cumhurbaşkanı Conde ile yaptığı ortak basın toplantısında bir soru üzerine,...
Rusya, yolcuları arasında ünlü Kızıl Ordu Korosu üyelerinin de bulunduğu uçağın dün Karadeniz'e düşmesiyle büyük bir arama operasyonu yürütüyor....
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatı ile harakete geçen ülkü ocakları Halep içintır dolusu yardım malzemesi topladı. Gaziantep'te...
Siz beni hala anlayamadınız Ve anlamayacaksınız cağlarca da Hep tutturmuş "Yıl 1919 Mayisin 19u" diyorsunuz Ve eskimiş sözlerle beni ovuyor,...
İzmir'de katıldığı bir mitingde terör örgütü eylemi propogandası yapma suçundan hakkında dava açılan Hdp eş genel başkanı Figen Yüksekdağ...
Son gelen haberlere göre Diyarbakır Hdp Milletvekili Ziya Pir'e Kamu Görevlisine hakaret etme grekçesi ile soruşturma başlatan savcılık, ifade...
Valla ne yalan söyleyim Cennete gitmeyi dilerdim ;)
İsimleri virgül ile ayırın.