1. Sohbet

BİR ERKEĞİN SİZİ SEVDİĞİNİ ANLAMANIN 7 YOLU

'Erkeklere Özel Paylaşımlar' forumunda GitariSt tarafından 2 Mart 2017 tarihinde açılan konu

  1. GitariSt

    GitariSt Üye Üye

    Katılım:
    27 Şubat 2017
    Mesaj:
    39
    Alınan Beğeniler:
    10
    Ödül Puanları:
    8
    Cinsiyet:
    Erkek
    Meslek:
    AmeLe (:
    Şehir:
    Mersin
    Web Sitesi:
    Bir erkeğin sizi sevdiğini nasıl anlarsınız? Acaba bana aşık mı? gibi sorular pek çok genç kızın ve kadının merak ettikleri sorular arasında. Kadın- erkek ilişkilerinde erkekler her zaman kartlarını açık oynamayabilir. Sizi sevdiklerini söylemeyi hem kendilerine hem size itiraf etmeye utanıyor olabilirler. Böyle durumlarda yani karşınızdaki kişi size karşı yeterince açık olmadığında, size olan sevgisini ve ilgisini anlamak, öğrenmek size kalıyor. Kelimelerinden, hareketlerinden, bakışlarından ve daha pek çok şekilde size olan ilgisini anlayabilirsiniz. Bir erkeğin sizi sevdiğini anlamanın 7 yolu yazısını merak edenler için hazırladık.

    SEVDİĞİNİ ANLAMANIN 7 YOLU
    1-Sizinle başbaşa kalmak için fırsat kolluyor ve genelde yalnız olduğunuz zamanlarda yanınıza geliyorsa size arkadaşlıktan farklı duygular besliyor demektir. Sizinle daha fazla zaman geçirmek ve hakkınızda daha çok şey bilmek için size sürekli hayatınızla ilgili sorular soracaktır bu yalnız kaldığınız zaman içerisinde. Eğer sık sık bu yönde sorularla karşılaşıyorsanız sizinle yakından ilgileniyor demektir. Her konu kapandığında konuşmayı uzatmak için farklı konular düşünecek ve bazen bu nedenle saçmalayabilecektir. Karşınızda şapşallaşan bir erkek görürseniz mutlaka sizden hoşlanıyordur.

    [​IMG]

    2- Erkekler hayatlarına giren her kızı arkadaşlarına ve ailelerine anlatmazlar. Zorlansalar bile bu konuda konuşmak onların hoşuna gitmeyecektir. Ama sizden gerçekten hoşlandıysa evde veya arkadaş ortamında durup durup sizden konu açmasına sakın şaşırmayın. Bu durum sizden hoşlandığını ve başkalarıyla sizin hakkınızda konuşmak istediğini gösterir. Ne konuştuğunun bir önemi yoktur. İsminizin geçtiğini bilin yeter.

    [​IMG]

    3-Bazı erkekler sizden hoşlandıklarını bilmenizi istemezler. Bu nedenle size karşı ilgisi yokmuş gibi davranmaya çalışırlar. İlgisizlikleriyle çelişen gizli bakışları ile sizden hoşlandıklarını kolayca anlayabilirsiniz.

    [​IMG]

    4- Sizinle konuşurken ayaklarını sallıyor ise bu istemsiz yaptığı bir harekettir. İçgüdüsel olarak vücudu onu bir tepki vermeye iter. Karşınızda bacaklarını açarak oturması da aynı şekilde iç güdüsel bir harekettir.

    [​IMG]

    5- Sizin arkadaşlarınıza ilgi gösteriyorsa sizinle ilgili her şey onun ilgisini çekiyor çıkarımını yapabilirsiniz. Sizin arkadaş ortamınızı tanımaya çalışıyorsa birlikte daha çok zaman geçirmek için planlanmış bir harekettir. Sizinle ortak şeyler paylaşmak şu durumda en çok isteyeceği şeydir. Arkadaş grubu da bunlardan biri.

    [​IMG]

    6- Siz bir şey anlatırken sözünüzü kesmiyor ve ilgiyle dinliyorsa size büyük saygı duyuyor demektir. Erkekler genelde dinlemeyi sevmez. Ancak ağzınızın içine bakarak sizi dinleyen erkekler size büyük ilgi duyuyor demektir.

    [​IMG]

    7- Fiziksel temas kurmaya çalışıyorsa bundan emin olabilirsiniz.Omzunuza dokunmak, saçınızı arkaya atmak bile onun için bir temastır. Bu fırsatları kaçırmayacaktır.
    [​IMG]
     
    x-_-x ve YaRen bunu beğendi.
  2. YaRen

    YaRen Admin Site Yetkilisi Admin

    Katılım:
    19 Aralık 2016
    Mesaj:
    184
    Alınan Beğeniler:
    111
    Ödül Puanları:
    43
    Cinsiyet:
    Kadın
    Şehir:
    Ankara
    Bir erkek icin seni seviyorum veya seni istiyorum demek bu kadar zormu yahuu niye biz kadinlari ugrastiriyorsunuz . SEVIYORMUUUU ..SEVMIYORMUUU .. :) Acik acik heran her durumda sevdiginizi hissettirin bizlerde bu tür düşüncelere dalmayalimmm :)
     
    x-_-x bunu beğendi.
  3. GitariSt

    GitariSt Üye Üye

    Katılım:
    27 Şubat 2017
    Mesaj:
    39
    Alınan Beğeniler:
    10
    Ödül Puanları:
    8
    Cinsiyet:
    Erkek
    Meslek:
    AmeLe (:
    Şehir:
    Mersin
    Web Sitesi:
    Zor deiL Tabi Diyoruz asLında :)
     
  4. x-_-x

    x-_-x Üye Üye

    Katılım:
    11 Ocak 2017
    Mesaj:
    38
    Alınan Beğeniler:
    40
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Kadın
    Bunlar sevdigini anlamanin 7 yolu degil bunlar erkeklerin kiz gorunce ezilip buzulup yaptigi davranislar...
     

Bu Sayfayı Paylaş