1. Sohbet

14 Şubat Sorunsalı

'Bayanlara Özel Paylaşımlar' forumunda Pınar Şimşek tarafından 1 Şubat 2018 tarihinde açılan konu

  1. Pınar Şimşek

    Pınar Şimşek Üye Üye

    Katılım:
    18 Eylül 2017
    Mesaj:
    26
    Alınan Beğeniler:
    4
    Ödül Puanları:
    3
    Cinsiyet:
    Kadın
    Merhaba arkadaşlar,
    14 Şubat sevgililer günü geliyor biliyorsunuz. Ben hala eşime ne hediye alacağımı bulamadım. Geçen sene eşime en son pofuduk polar sabahlık almıştım. Havalara uçmuştu, ilk defa bir hediyeye bu kadar sevinmişti. Eğer sizin de sevgiliniz ya da eşiniz benimki gibi evcimen bir insansa, pofuduk sabahlığına sarılıp koltuğun baş köşesinde kahvesini içmekten gazetesini okumaktan keyif alıyorsa iyi bir tercih olabilir:)
    Yılbaşı, sonrasında 14 şubat,,doğum günü,yıl dönümü vs derken en az 2-3 ayda 1 hediye telaşına düşüyoruz. Ben 14 Şubatı özellikle kaçırmayanlardan biri olarak ona deri bot erkek modeli baktım ama biraz pahalı geldi. Aslına bakarsanız erkeklere alınabilecek kıyafet önerileri arasında ilk olarak şık bir gömlekle işe başlanabilir. Çünkü ceket yahut pantolon almak, uygun bedeni yakalamak bakımından oldukça zordur. Bel-boy ölçüsü bilinmediği takdirde komik durumlara düşülebilir. Ama bana göre gömlek de riskli bir seçi,m en iyisi ayakkabı almak gibi geliyor ama o noktada da erkek bot fiyatları çok yüksek oluyor. Siz ce ne yapmalıyım?
    Hediyeye konu olay bir doğum günü, önemli bir gün, bir yılbaşı veya sevgililer günü olduğunda günün anlam ve önemini belirten bir mesaj verilebilir. Ben biraz bu mesajı da vermek istiyorum off ne yapmalıyım???
     
    garfield bunu beğendi.
  2. serkan

    serkan Üye Üye

    Katılım:
    3 Şubat 2018
    Mesaj:
    1
    Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cinsiyet:
    Erkek
    14 şubatta konuşacak hediye alacak veya sohbet edecek bir manitazmı olmadığı için sorunda yok:))
     

Bu Sayfayı Paylaş