Et Sote Icin Malzemeler ; * Yarım kg dana kuşbaşı * 3 adet soğan * 2 diş sarımsak * 2 adet domates * 2 adet sivri biber * 1 yemek kaşığı salça * 3 yemek kaşığı sıvı yağ * 2 su bardağı su * Tuz ve çeşitli baharatlar. YAPILIŞI ; Hazırlamaya soğanları, biberleri ve domatesleri küp küp doğrayarak başlıyoruz. Kuşbaşı etlerimiz büyük doğranmış ise onları da küçültebilirsiniz. Daha sonra tencereye sıvı yağını ve etleri atıyoruz. Yüksek ateşte kavurduktan sonra sulaninca kapağını kapatıp 15 dakika pişiriyoruz. Daha sonra suyunu çekmiş olan etimize soğan ve biberleri ekleyip soğanlar ölene kadar 5 dakika kavuruyoruz. Baharatlarını ekleyip domatesini de ekleyip salçayı katıyoruz. Ve salçayla da biraz kavurup tuzunu atıp 2 bardak ılık suyunu ilave ediyoruz. Bu şekilde 1 saat piştiginde yemeğimiz hazırlanmış oluyor. Ben yanında pilav ve salatayı tercih ediyorum gerisi sizlere kalmış.