1. Sohbet

Kısa Boylu Erkekler Nasıl Takım Elbise Seçmeli

'Erkeklere Özel Paylaşımlar' forumunda Pınar Şimşek tarafından 27 Aralık 2017 tarihinde açılan konu

  1. Pınar Şimşek

    Pınar Şimşek Üye Üye

    Katılım:
    18 Eylül 2017
    Mesaj:
    26
    Alınan Beğeniler:
    4
    Ödül Puanları:
    3
    Cinsiyet:
    Kadın
    Merhaba Arkadaşlar,
    Erkekler giyim seçimlerine göre kadınlara göre daha net, bunun en büyük nedeni kadınlar kadar seçeneklerinin olmaması.Erkek giyiminin olmazsa olmazı olan takım elbiseler bazı erkeklere çok yakışırken bazı erkeklerde ne yazıkki hoş durmuyor..Takım elbise seçiminde dikkat edeceğiniz bazı noktalara değinelim.
    Takım elbise, diğer giyim çeşitleri gibi sadece tek ölçüden oluşan bir basit yapıya sahip değildir. Seçerken dikkat etmeniz gereken nokta boyu, uzunluğu veya kısalığı kesinlikle olamaz. Geniş bir bakış açısı ile tüm hatlarınızı ele alarak seçim yapmalısınız. Kısa boylu erkeklerin, giyim tarzında uygulayacağı ufak tefek hileler ile daha uzun gözükmeleri de mümkündür.
    Takım elbise satın alırken kısa boylu vücut tiplerine en uygun modele ulaşabilmek için ceketinizin kol boylarının ve darlığının aşırı büyük veya aşırı dar olmamasına dikkat etmelisiniz.
    Dar kesim bir ceket kısa boylu erkeklerin vücut hatlarını sararak daha kısa gözükmelerine yol açar. Bunun yerine hafif bol bir ceket seçimi yaparsanız omuzlarınız daha geniş gözükerek boyunuzun da olduğundan daha uzun gözükmesini sağlayabilirsiniz.Kısa boylu erkekler takım elbise altına pantolon seçerken kısa ve ayak bileğine yakın hizada biten pantolonlardan kaçarak daha geniş paçalı pantolonları seçerek takım elbiselerinin kombinini tamamlayabilirler.
    Takım elbisede desen yapısı yatay değil dikey olmasıda sizi olduğundan uzun gösterecektir.Kış stilinizde takım elbisenin üstüne erkek kaşe kaban iyi bir tercih olacaktır.
     

Bu Sayfayı Paylaş