1. Sohbet

Sevgili yapınca arkadaşlarını unutanlar

'Chat ve Sohbet' forumunda Sibel Çiçekçi tarafından 28 Kasım 2017 tarihinde açılan konu

  1. Sibel Çiçekçi

    Sibel Çiçekçi Üye Üye

    Katılım:
    18 Eylül 2017
    Mesaj:
    18
    Alınan Beğeniler:
    2
    Ödül Puanları:
    3
    Cinsiyet:
    Kadın
    Arkadaşlar herkese selam,
    Sevgilimle hem ortak hem de en yakın arkadaşlarımızdan birisi bir sevgili yaptı. Ama böyle bir sevgili yapma tarzı yok. Biraz bizden uzaklaştı tabi de kızın da ağzının içine düşüyor. Kızdan korkuyor, kız ne derse o oluyor. Ya tamam birbirlerini seviyorlar bunu biz de görebiliyoruz ama bu kadar da bizden uzaklaşmasına gerek var mıydı bilmiyorum. Mesela daha ilk evlilik teklifi yapılacağı zaman hepimiz yardımcı olduk ve çocuk ona tek taş pırlanta yüzük taktı. Kız öyle çok mutluydu ki ne güzel dedim aradıklarını bulmuşlar. Ama sonra işler değişti zaten yüzükten sonra.
    Bir süre sonra kız tutturdu yok pırlanta yüzük modası geçti ben yeni tarz yüzükler istiyorum diye. Hiç birimiz anlam veremedik ama nasılsa geçici bir hevestir çocuğu zorlamaz diye düşündük. Resmen gitmiş kendine yeni yüzük aldırmış. Uzaktan baktım sormadım sinirimden de benimki incelemiş tria pırlanta yüzük modelleri gibiymiş.

    Yani sonuç olarak kız ne yapmış ne etmiş istediğini yaptırmış. Zaten bir süredir bizimle de görüşmüyorlar. Ben de sinir oluyorum artık ne arıyorum ne soruyorum. Kaç yıllık arkadaşlığa bir kız için yazık edenler burda mı?
     

Bu Sayfayı Paylaş