1. Sohbet

Soğuk Kış Günleri İçin Bayan Bot Modelleri

'Bayanlara Özel Paylaşımlar' forumunda Sibel Çiçekçi tarafından 1 Kasım 2017 tarihinde açılan konu

  1. Sibel Çiçekçi

    Sibel Çiçekçi Üye Üye

    Katılım:
    18 Eylül 2017
    Mesaj:
    18
    Alınan Beğeniler:
    2
    Ödül Puanları:
    3
    Cinsiyet:
    Kadın
    Havaların soğumaya başladığı şu günlerde bayan bot modelleri vitrinlerdeki yerini almak üzere. Oldukça kaliteli şekilde üretilen bayan botlarında çok farklı üretim metotları da devreye girebilmektedir. Son yılların en popüler ürüne olan termal tabanlı botlar bayan bot modellerinde de uygulanabilmektedir. Böylece en soğuk kış günlerinde dahi sıcak bir şekilde ayakları muhafaza etme imkânına kavuşulmaktadır.

    Spor ve Klasik Giyimde Bayan Bot Modelleri Tercihleri

    Gerek klasik giyim gerekse spor giyimde bütünleyici bir aksesuar da olan bayan bot modelleri farklı tarzlarda üretilmektedir. Deri olan modeller daha çok klasik giyimde ön plana çıkarken termal kaplamaların yer aldığı bağcıklı olan modeller outdoor giyim için de kullanılabilmektedir. Ayrıca nano teknoloji ile üretilen soğuğa ve neme karşı dayanıklı olan modeller spor giyimde de tercih edilebilmekte ve gün içinde değerlendirilmektedir.

    Dayanıklı ve Ekonomik Bayan Ayakkabı Modelleri

    Kış aylarında bayanların tercih edeceği bayan ayakkabı modelleri genellikle deriden imal edilmektedir. Ancak spor modellerde de süet ve nubukun ön plana çıktığını görmekteyiz. Bağcıklı modeller daha çok spor giyim için tercih edilirken klasik giyimde pastel tonlardaki renkler ön plana çıkartılmaktadır. Yeni ve teknolojik üretimlerin de desteklediği ayakkabı modellerinde katlanabilir yapılar bulunmaktadır. Ayaklardaki sağlık için jel dolgu tabanların bulunduğu kışlık bayan ayakkabı türlerinde suya karşı dayanıklı olan kaplamalar da kullanılabilmektedir.
     

Bu Sayfayı Paylaş