1. Sohbet

Sohbet Siteleri Olmayinca

'Chat ve Sohbet' forumunda Derin tarafından 20 Aralık 2016 tarihinde açılan konu

1. Derin

Derin Misafir

Sevgili Saklibahce Forumcularimiz, bu başlık altında "Sohbet siteleri olmasaydı neler oldu? " sorusuna yanıt arıyoruz.

Keza kendi yorumum: Sohbet sitelerinin olmaması hem iyi hem kötü sonuçlara açacağını düşünüyorum. O halde gelin de inceleyelim.
    İyi Sonuçlara bakacak olursak; eğer ki aşırı bağımlısı biri iseniz, bu günlük hayatınızı aksattığınızı gösteriyor.Bu hususta sohbet sitelerinin olmaması bir nebze hayatınızda iyi değişikliklere yol açacaktı ki her zaman söyleriz. Bu tip siteler sadece araçtır, amaç olmamalı.
    Kötü sonuçlara gelecek olursak; herhangi bir insanın sohbet sitelerine girmesinin mutlaka bir sebebi vardır. Kaldı ki çoğu insan bir kaçış yeri olarak görür. Zannedildiği üzere , insanın günlük yasantisinda sığınacağı tek liman olarak da karşımiza çıkmaktadır. Böylelikle bunu insanin elinden almak oldukça gaddar olacaktır..
    Notu:Sohbet sitelerinde olmasaydım, şu an İngiltere de Master Programindaydim:p

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 14 Aralık 2019

Bu Sayfayı Paylaş