1. Sohbet

Sonbahar Modası

'Bayanlara Özel Paylaşımlar' forumunda Banu Demirci tarafından 24 Ağustos 2017 tarihinde açılan konu

  1. Banu Demirci

    Banu Demirci Üye Üye

    Katılım:
    14 Haziran 2017
    Mesaj:
    19
    Alınan Beğeniler:
    2
    Ödül Puanları:
    3
    Cinsiyet:
    Kadın
    Yaz mevsimi bayram sonrası artık İstanbul'u yavaş yavaş terketmeye başlar. Bizler de sonbahar için kendimizi şimdiden hazırlamalıyız. Sonbahar denince akla ilk gelenler trençkotlar ve hırkalar olur. Trençkot hem hafif serin akşamlarda hem de yağmurlu günlerde büyük bir kurtarıcı oluyor. Peki sonbahar modası nedir? Gelin birlikte okuyalım...

    Mevsim değişirken yeni trendler de podyumlardan sokaklara taşınmaya başladı.

    Dramatik dudaklar, parlak cilt ve metalik efektler makyajın öne çıkan trendleri...

    Saçlarda ise vahşi kuyruklar, sargılı saçlar, dağınık topuzlar sıkça göreceğimiz modeller.

    Aksesuar olarak ise ilk dikkat çeken büyük küpeler...

    Özellikle sallantılı ve ışıltılı olanlar stilinize eklemeniz gerekenlerden!

    Her sezonun mutlaka kurtarıcı bir parçası oluyor. Yazın bu parça benim için şort iken, sonbaharda ise bu bol kazaklar olacak gibi görünüyor. Sonbaharı pek seviyoruz ama kendisi biraz ne bok yediği belli olmayan bir mevsim olduğundan dikkatli giyinmek gerekiyor. Mont alsan olmaz, üzerine bir şey giymeden çıksan hiç olmaz. Bu havalarda bu kazaklar hayat kurtaracak yemin ediyorum.

    Bir diğer sezon parçası dediğim gibi [url="http://www.roman.com.tr/roman-kadin-giyim-trenckot-modelleri]trençkot[/url]! Yani zaten her bahar ayının öne çıkan parçası! Klasik renklerdeki trençkotların yanı sıra bu sezon daha canlı renk trençkotları da tercih ederek bir farklılık da yaratabilirsiniz.

    Lookbook kızlarının bol kazak kombinlerine baktıkça farkettim ki bu kazaklar insanı Parissienne'leştiriyor. Onların o rahat, salaş, sadece rahata odaklı kıyafet anlayışı hakim oluyor bu kazakları giyince. Altına hangi ayakkabıyı, hangi eteği, şortu, pantolonu giyersen giy, hep bir rahatlık söz konusu oluyor bu kazaklarda. Oh la la, bir kazakla Paris'li olduk iyi mi.

    Parissienne tarzı, rahatlık ön planda dediysek de, bu kadar demedik. Saçına bi tarak süreydin a kızım. Bir de şu vintage aşığı hipsterların aşığı olduğu bu çirkin sırt çantalarını da bir türlü sevemedim. Neresinden tutarsan tut, neyle kombinlersen kombinle çirkin duruyor bu çantalar işte. Neyse, konumuz kazaklar.

    Ama siz isterseniz Parissienne tarzınızı [url="http://www.roman.com.tr/roman-kadin-giyim-elbise-modelleri]elbise modelleri[/url] ile de canlandırabilirsiniz.

    Evet bu sonbaharda yine kendi tarzınızı oluşturmayı hedef edinin!
     

Bu Sayfayı Paylaş