1. Sohbet

Uygun Makyaj Malzemesi Seçimi

'Bayanlara Özel Paylaşımlar' forumunda Sibel Çiçekçi tarafından 16 Kasım 2017 tarihinde açılan konu

  1. Sibel Çiçekçi

    Sibel Çiçekçi Üye Üye

    Katılım:
    18 Eylül 2017
    Mesaj:
    18
    Alınan Beğeniler:
    2
    Ödül Puanları:
    3
    Cinsiyet:
    Kadın
    Kadınlar için ister sık sık olsun ister özel günlerde olsun makyaj olayı vazgeçilmezdir. Kendini iyi hissetmek ve daha güzel görünmek için her kadın makyaj yapmayı sever ve az da olsa malzemesi vardır. Ancak makyaj malzemelerinin sıkıntısı biraz pahalı oluşudur. O yüzden uygun makyaj malzemesi seçimi ile ilgili birkaç tüyo verelim size.

    Bir kozmetik dükkanına girdiniz ve o kadar çeşidin arasında neyi alacağınıza hatta ne alacağınıza karar vermek elbette zordur.

    Öncelikle cildinizin durumunu bilmelisiniz. Alerjik bir yapısı varsa veya hassas yapılı bir ciltse illa ki daha dikkatli ürün seçimi yapmalısınız. Mesela fondöten alırken ten renginize uygunluğuna dikkat edersiniz ve eğer işin içine alerjik durumunuz girerse içindeki maddelere dikkat etmeniz gerekir ve belki de organik ürünler tercih etmek durumunda kalabilirsiniz. Ancak böyle bir durum yoksa fondöten için yüksek meblağlar ödemeniz gerekmez. Sizin bütçenize uygun bir sürü seçenek bulabilirsiniz.

    Pahalı olan ürünler kaliteli anlayışından vazgeçtiğimiz anda kaliteyi ucuza bulabileceğiz. Bizlerdeki anlayış hep aynıdır. Bu anlayış pahalı ise kalitelidir. Sadece adına ve markasına bir sürü para verdiğimiz ancak içindeki kimyasallardan etkilendiğimiz o kadar çok ürün var ki. O yüzden tek yapmanız gereken eğer ucuz makyaj malzemeleri arıyorsanız içeriğine bakın ve karşılaştırın. Bir makyaj fırçasına sırf markası için günlük kazancınızı yatırmanıza gerek yok.
     

Bu Sayfayı Paylaş