1. Sohbet

Zurna.Net Sohbet Odaları

'Chat ve Sohbet' forumunda garfield tarafından 15 Temmuz 2018 tarihinde açılan konu

  1. garfield

    garfield Admin Admin

    Katılım:
    15 Aralık 2016
    Mesaj:
    279
    Alınan Beğeniler:
    41
    Ödül Puanları:
    28
    Cinsiyet:
    Erkek
    1998 senesinde kurulmuş olan ve hiç bir kâr amacı gütmeden 20 senedir chat sohbet alanında faaliyet yürüten arkadaşlık sitesi yeni mobil uygulamaya geçti. Birbirinden özel sohbetçileri ile genel ve özel odalarda ücretsiz muhabbet etme imkanını artık telefonunuza indireceğiniz kolay kullanımlı zurna mobil uygulaması ile yapabilirsiniz. www.zurna.net ana sayfasında yer alan android uygulamayı indir butonuna basarak Google Play Store üzerinden güvenli şekilde indiriniz. Basit kullanımı ve kaliteli arayüzünü açarak direk bağlan butonu sayesinde zurna sohbet odaları serverine bağlantı kurunuz.

    Kaliteli bir arkadaşlık sitesinin yanı sıra ana index sayfasında siz değerli misafirlerimizin kendini test edebileceği butonlarda bulunmakta. Aşk testi, ebeviyenlik testi, kalem ve silgi, iq testi vb. benzer testlerimiz sayesinde kendinizi daha iyi tanıma şansı yakalayınız. Ayrıca sitelerimiz içerisinde oyun,yarisma,kelime gibi kanallara giriş yaparak diğer yarışmacı arkadaşlar ile kıyasıya mücadele zevkine dahil olabilirsiniz.

    1998'den Bugüne En Güvenilir Chat Sitesi.
    Kurulduğu günden itibaren arkadaşlık sitesi olarak hizmet vermiş ve bu süreç içerisinde tek bir misafir sorun yaşamamıştır. Tamamen gizlilik kurallarına uygun yönetim anlayışı ile disiplini elinden bırakmayan chat sitesi bundan sondaki süreçte de aynı tutumu devam ettirip güvenilir sohbet sitesi ünvanını elden bırakmayacaktır. Dünyanın her yerinden giriş yapılıp sohbet edilen mubabbet sitesi.
     
    Son düzenleme: 20 Eylül 2018

Bu Sayfayı Paylaş