1. Sohbet

İstanbul Chat Sitesi

'Chat ve Sohbet' forumunda garfield tarafından 19 Temmuz 2017 tarihinde açılan konu

  1. garfield

    garfield Admin Admin

    Katılım:
    15 Aralık 2016
    Mesaj:
    279
    Alınan Beğeniler:
    41
    Ödül Puanları:
    28
    Cinsiyet:
    Erkek
    İnternet dünyanın dört bir yanından insan ile tanışmak ve iletişim kurmak için büyük bir avantaj sağlıyor. Özellikle son yıllarda internet üzerinde tanışarak gabile sohbet eden insan sayısı git gide artış gösteriyor. Bu nedenle internet insanların tanışması için aracı olan bir mecra haline geliyor. İnternet üzerinden insanlar tanımadıkları kişiler ile sohbet ederek, arkadaşlık kurabiliyor.

    Ülkemizde de internet kullanımı git gide artış göstermeye başlıyor. Bunun ile birlikte de internetten tanışan ve arkadaşlık kuran insan sayısı da git gide artıyor. Hayatın yorgunluğundan ve koşuşturmasından bunalan, yalnızlaşan insanlar internette yeni insanlar ile tanışabiliyor ve dertleşebiliyor. Kendilerine dert ortağı bulabilior, bazen yanlarındaki insanlara anlatamadıklarını burada tanıştıkları insanlara anlatabiliyor. Böylelikle de rahatlayarak kendini daha iyi hissedebiliyor. Aynı zamanda da yeni bir dost edinmiş oluyor, en büyük artı da bu oluyor. Bazen bu dostluklar uzun yıllar devam edebiliyor, bu durum kişiden kişiye göre değişebiliyor.

    İstanbul büyük bir şehir olmasının yanı sıra, içinde pek çok insan yaşıyor. Bu insanlar şehrin kalabalığına rağmen yalnızlaşıp yeni arkadaşlıklar edinmek isteyebiliyor. Böyle durumlarda internetteki sohbet odaları, gabile chat odaları devreye giriyor. İstanbul sohbet odaları sayesinde insanlar aynı şehirde yaşayan diğer insanlar ile tanışıp arkadaşlık kurabiliyor. Bu durum insanların yeni insanlar ile tanışması ve arkadaşlık kurmasına vesile oluyor. Böylelikle de yeni arkadaşlıklar ve dostluklar meydana gelmiş oluyor.
     
    Son düzenleme: 20 Eylül 2018

Bu Sayfayı Paylaş