1. Sohbet

Hatay Sohbet Chat Sitesi

'Chat ve Sohbet' forumunda garfield tarafından 19 Temmuz 2017 tarihinde açılan konu

  1. garfield

    garfield Admin Admin

    Katılım:
    15 Aralık 2016
    Mesaj:
    279
    Alınan Beğeniler:
    41
    Ödül Puanları:
    28
    Cinsiyet:
    Erkek
    İnsanoğlu her geçen gün değişerek yepyeni alışkanlıklar, özellikler ediniyor. Hatta insanların birbiri arasındaki iletişim ve diyaloglar da gün geçtikçe farklılaşıyor. İnsanların sosyalleştiği ortamlar da aynı şekilde yenileniyor, her geçen gün bu ortamlara yenisi ekleniyor. İnsanların sosyalleştiği ortamlardan bir tanesi de internet oluyor. İnternet hayatımızın bir parçası olmasının yanı sıra aynı zamanda da çok fazla alanda insanlar tarafından kullanılıyor. İnternetin bir kullanım amacı da yeni insanlar ile tanışmak oluyor.

    Dertleşmek, dert ortağı olmak, sıkıntılarından içini dökerek kurtulmak her insanın istekleri arasında yer alıyor. Hatta bazı durumlarda insanlar için istekten ziyade zorunlu bir ihtiyaç halini alıyor. İşte böyle durumlarda bazen insan karşısındakine ya da tanıdığı bildiği kişilere derdini açamıyor. İnternet bu noktada devreye girerek insana yardımcı oluyor. İnsanlar tanımadıkları kişiler ile chat odasında tanışarak onlara dertlerini daha rahat bir şekilde dökebiliyor. Bazı durumlarda bu arkadaşlık ilerleyerek daha yakın dostluklar ediniliyor, hatta bu dostluklar gerçek hayatta da devam ediyor.

    Sohbet odalarının bazılarında insanlar kendi memleketlerinden ya da yaşadıkları şehirden yeni insanlar ile tanışmak ve arkadaşlık kurmak istiyor. İşte böyle durumlarda etkili olan chat odaları insanları buluşturuyor. Hayat Chat Odası da Hatay'da yaşayan insanları bir araya getirmeyi amaçlıyor. Böylelikle yeni dostluklar kuruluyor ve insanlar yeni arkadaşlıklar ediniyor; aynı zamanda da birbiri ile daha çok sohbet imkanı buluyor.
     

Bu Sayfayı Paylaş