1. Sohbet

Bot Modeli Seçerken

'Aşk ve Sevgi' forumunda özlem talha tarafından 17 Ocak 2018 tarihinde açılan konu

  1. özlem talha

    özlem talha Üye Üye

    Katılım:
    10 Ocak 2018
    Mesaj:
    2
    Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cinsiyet:
    Kadın
    Merhaba arkadaşlar,
    Kışın iyice bastırdığı bugünlerde kışın şiddeti yetmezmiş gibi bir de sokaktaki görgüsüz insan sürüsüyle uğraşıyoruz. Geçen gün işe gidiyordum tam karşıdan karşıya geçerken arabanın teki süraatle önümden geçti ve yerdeki tüm çamur su ne varsa ayakkabımın içine doldu. Sinirden ağlayacak gibi olsam da hiçbir şey yapamadım ve tüm günü ofiste üşüyerek geçirdim. bayan bot modelleri bu anlamda çok yetersiz bence. Çevrenizdeki kötü insanlara birşey yapamayız ama su geçirmeyen, sağlam bir bot almanız için gerekli önerilerde bulunabiliriz.
    Su geçirmez bot denince sanki bir de su geçirir bot varmış algısı oluşuyor. Ya hu su geçiren botu napalım? Ama denmiş işte bi kere su geçirmez bot diye. Bu muhtemelen ürünün özelliğini söyleyerek müşteri çekmek için ortaya çıkmış bişey. Su geçirmeme özelliği kazandıran madde gore-tex.
    Nubuk/ süet tarzı botlar çok güzel görünse de yağmur ya da başka bi doğa olayı karşısında ilk görünümünü değiştirip garip bir hâl alacak. Koruyucu spreylerin bakımların bir etkisi olduğunu ne gördük ne duyduk. Bot alırken iyi araştırın, kolay alınmıyor neticede. Para da kolay kazanılmıyor. Kötüsünü almayın su geçirir, ayağınızı vurur, dağılır, açılır, patlar v.s. belli mi olur hiç riske atmaya gerek yok. İyisi mi alın kalitelisinden bir bayan deri bot rahatınıza bakın derim :)
     

Bu Sayfayı Paylaş