1. Sohbet

Kar botu almak istiyorum

'Bayanlara Özel Paylaşımlar' forumunda Sibel Çiçekçi tarafından 2 Ocak 2018 tarihinde açılan konu

  1. Sibel Çiçekçi

    Sibel Çiçekçi Üye Üye

    Katılım:
    18 Eylül 2017
    Mesaj:
    18
    Alınan Beğeniler:
    2
    Ödül Puanları:
    3
    Cinsiyet:
    Kadın
    Merhaba arkadaşlar,
    kendime bayan deri bot almak istiyorum. Ama hani bu son çıkan kabarık modeller var ya onlardan. Kar botu mu diyorlar ne diyorlar tam bilemiyorum. Çizme seçerken mümkün oldukça bacak boyunuza göre seçim yapın. Eğer bacak boyunuz kısa ve kalın ise uzun cizmeden sakının tercihiniz kısa botlar olsun derim ben.
    Şimdi bana sorabilirsiniz deri bot diyorsun ama o kabarık botlar deri değil diye. Ama bunların içinde kullanılan malzeme deri olduğu için su geçirmiyormuş.
    Kendinden emin, kendi stilini modayla harmanlayabilen, tarzına küçük dokunuşlar yaparak farklı duruşlar sergileyebilen kadınlara oldukça geniş bir kombinasyon şansı da sunan bayan bot modelleri bence herkesin bayılacağı cinsten. Ama ülkemizde sanki henüz yaygınlaşmadı. İşte patlayıp gitmeden ben bi denemek istiyorum. Dün internetten baktım sadece yabancı ülkelerde satılıyor sanki. Acaba ben mi yanlış aratıyorum ne yapıyorum bilemedim ama kar botu falan yazınca çıkmıyor. Siz biliyor musunuz bu konuda neler yapabileceğimi? Ya da satıldığını bildiğiniz bir yer varsa beni yönlendirirseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler,
    İyi günler dilerim.
     

Bu Sayfayı Paylaş