1. Sohbet

Nuray Sayarı Kova Burcu 2017 Genel Astroloji Yorumu

'Astroloji' forumunda GitariSt tarafından 28 Şubat 2017 tarihinde açılan konu

  1. GitariSt

    GitariSt Üye Üye

    Katılım:
    27 Şubat 2017
    Mesaj:
    39
    Alınan Beğeniler:
    10
    Ödül Puanları:
    8
    Cinsiyet:
    Erkek
    Meslek:
    AmeLe (:
    Şehir:
    Mersin
    Web Sitesi:
    Bu yıl çalışmak ve oynamak için birçok fırsatınız olacak aynı zamanda en derin düşüncelerinizi de araştırabileceksiniz. Ev hayatı, romantik dakikalar ve kariyer sizin dikkatinizi çeken konular. En yakın arkadaşlarınızla zaman geçirirken yeni tanışacağınız insanlarla da çevrenizi geliştireceksiniz. 11 Ekim'den itibaren Jüpiter 11 Cİ Güneş eviniz olan başak burcunda bulunacak. Bu dönemde romantik ve sosyalleşme fırsatları gelecektir karşınıza. Özellikle bekarlar için bu dönem çok verimli geçecek. Bu kesinlikle bir ruh eşi bulacağınız anlamına gelmez. Jüpiter burada gece ve gündüzleri eğlenceyle doldurmak için bulunmaktadır. Çiftler için Jüpiter’in burada olması romantizmi arttıracak. Aktif bir sosyal hayatınız var ve bu yıl arkadaşlarınızla sık görüşeceğiniz ve yeni insanlarla tanışacağınız bir yaşamınız olacak. Boş zamanlarınızı spor, egzersiz ve kültürel faaliyetlerle ya da hafta sonu gezileriyle doldurabilirsiniz. Yaratıcılık Jüpiter’in bulunduğu İkizler burcunun bir başka özelliğidir. Bu yüzden yeni bir şeyler öğrenin ve evinizi yeniden dekore edin veya bilgisayar konusunda kendinizi geliştirin. Eğer çocuklarınız varsa onlarla gurur duyacaksınız ve çocuklarınızın başarılarını kutlamak için çeşitli fırsatlar bulacaksınız. Çocuklarınızla bir arada olmak ve onlarla zevkli anlar geçirmek sizin için bu dönemde daha kolay olacak. Onların okul sonrası aktivitelerinde rol sahibi olun. Bu dönemde yatırımlarınızla ilgili dikkatli olun. Özellikle Mart, Nisan ve Ağustos aylarında başkalarının sözlerine kanıp paralarınızı bilmediğiniz alanlara yatırmayın. Aynı şey şans oyunları içinde geçerli…

    Parasal anlamda başarınız tamamen planlama, bütçeleme ve organizasyon yeteneğinize bağlı. Yoksa paralarınız parmaklarınızın arasından kayıp gidebilir. Ev sahibi olmanız çok iyi fikir gibi görünse de bu yıl uzun vadeli yatırımlar da düşünmelisiniz. Muhafazakar yaklaşımı benimseyin ve detaylara dikkat edin. İhtiyaçları olan insanlara da çok acıyorsunuz. Bu iyi bir huy fakat önce kendinize yardım etmek zorundasınız. Uranüs, Koç burcundaki geçişini 2018 yılına kadar sürdürecek. Bu gezegen beklenmedik şeylerin gezegenidir ve bu yüzden akrabalarınız veya komşularınızla ilgili beklenmedik haberler alabilirsiniz. Bu geçiş iç sesinizi harekete geçirecektir. İç sesiniz sizi doğru zamanda, doğru yere taşıyabilir ve iyi bir fırsat yakalayabilirsiniz. Dahası ünlü biri bile olabilirsiniz. Uranüs’ün geçişi öğrenme isteğinizi ve merakınızı tetikleyecek. Okuyarak, televizyon seyrederek, sosyal medya aracılığıyla, oyunlarla ve insanlarla konuşarak ilginizi tatmin edebilirsiniz. Uranüs ayrıca sizi bir kursa gitmeye, farklı bir dil ve yeni bir beceri öğrenmek konularında yüreklendirecek. Ama araba ile yola çıkarken çok dikkatli olun. Sorumlusu siz olmasanız da motorlu taşıt kazaları olabilir. Bilgisayarınızla dosyalama yaparken virüslere dikkat edin. Neptün 2025 yılına kadar sürecek olan Balık burcundaki geçişine devam edecek. Bu geçiş sırasında Neptün’ün parasal konulardaki etkisine dikkat edin. Neptün’ün size para kazanma gücünüz hakkında hayal gösterme yanı olduğu kadar size ihtiyacınız olan şeyi tam zamanında sağlama gücü de vardır. Bu geçiş yıllar geçtikçe değerinizi arttıracaktır. Ama parasal konularda her zaman uyanık olmanız gerekmektedir. Size gerçek olamayacak kadar güzel gözüken fırsatlar aslında gerçek değildirler.

    Güneş evinizdeki Neptün aynı zamanda sizin değer verdiğiniz şeylerle de ilgilidir. Kendinize ve becerilerinize değer vermeniz sizin ilk hedefiniz olmalı. Kendinizi materyal şeylerle değerlendirdikçe onların bazılarını kaybetmeniz doğal bir sonuç olacaktır. Bırakın egonuzu ve maddiyat yerine başardıklarınız üzerinden konuşsun. Plüton sizin 12’inci Güneş eviniz olan Oğlak burcunda seyahatine devam edecek. Bu güçlü gezegenin etkisini hissedeceksiniz. 2024 yılına kadar sürecek olan bu uzun seyahat sırasında neler yaşayacağınızı birçok şey etkilese de Plüton hayatınızı değiştirecek olan en büyük faktör olacaktır. En iyisi Plüton’un akışına ayak uydurmaktır. Eğer ayak diretirseniz değişim açısından Plüton’un çok daha kuvvetli etkileriyle karşılaşırsınız. Bu geçiş sizin psikolojik motivasyonlarınızı incelemenize yardımcı olacak. Stresli bir ortamda nasıl davrandığınıza bakın ve özelikle diğer insanların rol aldığı olaylara nasıl cevap verdiğinizi, bu cevapların arkasındaki sebepleri iyi bilin. Bunu yaparken kendiniz hakkında çok şey öğreneceksiniz. Dış dünyada ve kariyerinizde daha başarılı olacaksınız.
     

Bu Sayfayı Paylaş