1. Sohbet

Nuray Sayarı Yengeç Burcu 2017 Genel Astroloji Yorumu

'Astroloji' forumunda GitariSt tarafından 28 Şubat 2017 tarihinde açılan konu

  1. GitariSt

    GitariSt Üye Üye

    Katılım:
    27 Şubat 2017
    Mesaj:
    39
    Alınan Beğeniler:
    10
    Ödül Puanları:
    8
    Cinsiyet:
    Erkek
    Meslek:
    AmeLe (:
    Şehir:
    Mersin
    Web Sitesi:
    Kalbinizde, arkadaşlarınızın özel bir yeri var. Yakın çevrenizdeki insanlara kendinizi adeta adıyorsunuz. Yanında kendiniz gibi olabildiğiniz insanların sayısı sadece bir kaç kişi. Parti vermek yerine, sessiz sakin akşam yemeklerini tercih ediyorsunuz. Birçok Yengeç insanı yeni insanlarla birlikte olmaktan pek hoşlanmaz. Aile ilişkileri sizin en önem verdiğiniz ilişkiler… Burada kurduğunuz güçlü bağlardan gelen güvenlik duygusu sizin için çok önemli. Zaman zaman aile fertleriyle uyuşamadığınız noktalar olsa da akrabalarınızla yakın irtibatta bulunmaktan hoşlanıyorsunuz. Aile bağlarına büyük değe veren Yengeçler, genelde kendi ailelerinin olmasını tercih eder. Fakat ruh eşinizi bulmak biraz zaman alabilir. Çok seçici olduğunuz için bu konuda biraz zamana ihtiyacınız olabilir. Doğru insanı bulmak için buna katlanmaya değer. İlişkiniz için genelde güvence istiyorsunuz ve ilişkiyi bitirmek gerektiğinde bunu yapamayabiliyorsunuz. Birçok Yengeç burcu, ömür boyu sürecek bir ilişki düşünür ve sabırlarının sonucu olarak da hak ettikleri ödülü bulurlar. Karşı burcunuz olan Oğlak burcu sizi kendisine çekebilir. Su burcu olan Akrep ve Balık da Yengeçler için ideal eşler olabilirler. Buna karşılık Koç ve Terazi burcu partner açısından sizin için iyi bir seçim sayılmayabilir. Boğa ve Başak burçlarının pratikliği sizi cezbedebilir. 2017 yılında farkındalık ve içsel huzur kazanmak için çok fırsatınız olacak. Talih gezegeni Jüpiter, 11 ekimde Akrep burcunda olacak. Jüpiter bu konumdayken, aile/yuva, öğrenim ve kardeşler konusunda sizin koruyucu meleğiniz olacaktır. Jüpiter’i sınamaya kalkışmayın ama son dakikada bile olsa yardımınıza yetişeceğini de unutmayın. Önce kabiliyet ve bilginize güvenin sonra da Jüpiter’e…

    Jüpiter terazi burcundayken; meditasyon yaparak ve müzik dinleyerek iç sesinize ulaşabilirsiniz. İş konusunda inisiyatiflerinizi doğru kullanın. Söylediklerinize dikkat edin. Sizi destekliyor gibi gözüken bir çalışma arkadaşınız, kuyunuzu kazmaya çalışıyor olabilir. Sizin için zor olan şey, bu kişi saptamak olacaktır. Terazi burcundaki Jüpiter bu dönemde kuzenleriniz ve çevrenize yakın olan kişiler hakkında altıncı hissinizi oldukça güçlendirecek ve ruhani dünyanızı geliştirecek. Bu dönemde çok yardımsever olacaksınız. Ama dikkatli olmanızda yarar var çünkü bazı insanlar bu yardımsever yanınızı suistimal etmek isteyebilirler. İnsanlara yardımseverlik gösterirken seçici olmalısınız. Hangi kariyeri seçmiş olursanız olun bu kariyer sizin liderlik potansiyelinizi kullanacağınız bir iş ve meslek olmalı. Bu alanda bağımsızlığınızı hissettirmelisiniz. Bazı Yengeçler girişimcilikte uzman olurlar ya da kendi işlerinin patronu olabilecekleri gayrı menkul işlerine girişirler.

    Eğitim alanı, Yengeçleri çekse de bütün günü masa başında geçirecekleri işler pek onlara uygun değildir. İş yerinde fırsatları öğrenmek hoşunuza gider. Mutlu, iyimser ve düşüncelerinize değer veren pozitif ortamlar sizi çeker. Ahlaki kurallar sizin için maaşınız kadar önemlidir. Yengeçler için mali güvence duygusal güven kadar gereklidir. Ev sahibi olmak ya da uzun dönemli yatırımlar ve tasarruflar ruhunuza huzur verir. İstediğiniz lüks eşyaları kelepir bulmak konusunda uzmansınız. Bazen eli sıkılığı fazla ileri götüren ve milyonları olsa bile sefalet içinde yaşayan Yengeçler bulmak pek zor değildir. Neptün 2025’e kadar 9’uncu Güneş eviniz olan Balık burcundayken aklınıza okula geri dönme fikri gelebilir. Size yardımcı olacak ileri bir eğitim almayı düşünebilirsiniz. Eğer bu yoldan ilerlemek konusunda emin değilseniz sadece bir ders alıp merakınızın ne düzeyde olduğunu test edebilirsiniz. İnternetten öğrenmeye çalışmak da size zaman kazandırabilir. Eğer bulunduğunuz kariyer yolundan memnunsanız yeni bir dil öğrenmek için kursa gidin veya ilginizi çeken bir konuyu araştırmaya koyulun.
     

Bu Sayfayı Paylaş