1. Sohbet

Rüyada Yolculuğa Çıkmak

'Rüya Tabirleri' forumunda Hakan Kaynar tarafından 15 Şubat 2018 tarihinde açılan konu

  1. Hakan Kaynar

    Hakan Kaynar Üye Üye

    Katılım:
    18 Eylül 2017
    Mesaj:
    9
    Alınan Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    3
    Cinsiyet:
    Erkek
    Merhaba,
    Rüyamda sürekli yolculuk yaptığımı görüyorum sık sık..Kendim de uluslararası nakliye alanında çalıştığım için bilinçaltımda bir etkisi olabilir mi diye düşünyorum.Bu konuda biraz bilgi topladım;
    Rüyada Yolculuk Yapmak
    Rüyada yolculuğa çıkmak; toplumsal hayatta halkın ahlakını ortaya çıkarmaya delalettir. Yola hazırlık yapmak hayırlı bir işe vesile olmasına, yola çıkmak zenginliğe ya da maddi açıdan yükselme yaşamaya işaret eder. Uzak bir yola çıkmak ise o halde ki durumundan başka bir duruma dönüşmeye işaret eder. Maddi açıdan kötü günler yaşıyorsa, maddi yönden daha güzel refah yerlere geleceğine delalet eder. Yolculuktan dönmek ise işin biteceğine, amacına ulaşabileceğine, hasta olan insanın uzak yola çıkmasına ya da yabancı bir eve gitmesi durumunda ölmesine işaret eder. Yolculuk yapmak mal mülk sahibi olacağına, deniz seyahatine çıkmak ise istediğine ulaşmasına işaret eder. Rüyada bulunduğu yerden başka daha kötü bir yere seyahat ettiğini görenin işleri yolunda gitmeyecek ve bozulacak şeklinde yorumlanır. Rüyada yolcuğunuz güzel bir şekilde devam ediyorsa, birtakım karlar elde edileceğine, kötü bir yolculuk ise zarara uğrayacağınıza işarettir. Yolculuk etmek hayatta yeni bir döneme gireceğinize yeni bir dönemin başlayacağına işarettir.
    Makedonya nakliye alanında çalıştığı ve bilet aldığımı gördüğüm diğer rüyamda yine yolculukla ilgiliydi [​IMG] ;

    Rüyada Bilet Almak
    Rüyada yolculuk için bilet almak sevince, mutlu bir haber alacağına işaret eder. Rüyada bilet almak hayırlı bir mala mülke, kazanca işarettir. Otobüs bileti almak aynı zamanda yeni bir çaba yeni güzel bir işe başlayacağınıza işaret eder. Hayatta ön sıralarda olmak için uğraştığınız ve bunun sonucunda ödediğiniz bedeli işaret eder.
    Rüyada Yolculuk İçin Hazırlık Yapmak
    Rüyada yolculuk için hazırlık yaptığını gören kişi hayırlı bir işe başlayacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine işaret eder.
     

Bu Sayfayı Paylaş